Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"
06/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La diputada del PSPV-PSOE en el Congrés per Castelló i membre de la Comissió Executiva Nacional (CEN) del PSPV-PSOE, Susana Ros, ha afirmat que la baixada de preu del carburant mesura inclosa en el Pla de Xoc de Resposta a la Guerra"és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania". Tal com ha explicat la diputada, "els i les socialistes continuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables i ho fem amb fets: abaixant el preu del gas, electricitat i carburants".

Ros explica que amb aquesta mesura "es reforçarà l'estabilitat de preus, evitant una espiral inflacionista, a més de garantir els subministraments i protegir l'estabilitat financera". "D'aquesta manera, s'accelerarà el desplegament del pla de recuperació, en particular l'agenda de transició energètica per a aconseguir com més prompte millor l'autonomia estratègica", ha afegit. Cal assenyalar que, gràcies a aquesta mesura, tant empreses com usuaris es podran beneficiar d'una bonificació mínima de 0,20 euros per litre de combustible. 

La diputada ha assenyalat que el Pla de Xoc de Resposta a la Guerra contempla mesures "oportunes i necessàries" per a "afrontar aquesta nova crisi motivada per la guerra, protegir la gent i al sector econòmic, empresarial i industrial". "Per al govern progressista de coalició de Pedro Sánchez les persones són prioritàries en el full de ruta i, amb això, protegir els sectors i les i els ciutadans més afectats, preservant al màxim la senda de creixement i creació d'ocupació ja iniciada", ha conclòs.

 


 

Ros afirma que la bajada del precio del carburante “es un ejemplo del apoyo del gobierno de Pedro Sánchez a las empresas y la ciudadanía”

La diputada en el Congreso por Castelló señala que los y las socialistas “seguimos trabajando para proteger a los sectores y colectivos más vulnerables”

La diputada del PSPV-PSOE en el Congreso por Castelló y miembro de la Comisión Ejecutiva Nacional (CEN) del PSPV-PSOE, Susana Ros, ha afirmado que la bajada de precio del carburante —medida incluida en el Plan de Choque de Respuesta a la Guerra— “es un ejemplo del apoyo del gobierno de Pedro Sánchez a las empresas y la ciudadanía”. Tal como ha explicado la diputada, “los y las socialistas seguimos trabajando para proteger a los sectores y colectivos más vulnerables y lo hacemos con hechos: bajando el precio del gas, electricidad y carburantes”.

Ros explica que con esta medida “se reforzará la estabilidad de precios, evitando una espiral inflacionista, además de garantizar los suministros y proteger la estabilidad financiera”. “De esta manera, se acelerará el despliegue del plan de recuperación, en particular la agenda de transición energética para alcanzar cuanto antes la autonomía estratégica”, ha añadido. Cabe señalar que, gracias a esta medida, tanto empresas como usuarios se podrán beneficiar de una bonificación mínima de 0,20 euros por litro de combustible.


Otras Noticias

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

ONDA. 06/04/22

Dulce Pan reclama realitzar una campanya de conscienciació per a tindre els parcs lliures d'orines i excrements dels gossos

“Aquesta acció és necessària per a mantenir aquests espais nets i per a fomentar la bona pràctica dels veïns”, afirma la regidora socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud