Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

NULES

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.
06/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El regidor del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Nules, Ramón Martínez, sol·licita al regidor d’Agricultura, que pertany al grup Centrats en Nules, César Estañol, la neteja de terme municipal del Camí de la Mar degut al perill que poden causar noves pluges. “El temporal va obstruir la canalització i l'empresa responsable de la neteja la va deixar a la vora del canal provocant que puga tornar a caure a l’aigua i repetint els problemes que ja hem tingut”, afirma Martínez.

El socialista recalca la preocupació pels problemes futurs que poden tindre lloc a la zona agrícola, degut a que l’embós pot impedir l’arribada d’aigua als camps. “Aquesta situació es va denunciar al plenari de març, i l’equip de govern de Centrats en Nules i Més Nules encara no ha fet res. La falta d'interés impedeix solucionar aquest problema que ja porta temps produint-se”, admet Martínez.

Martínez considera que la solució és fàcil, ja que només han d'insistir a l'empresa de neteja per a que vaja a retirar les deixalles, per contra les conseqüències poden ser roïnes per a la ciutadania.

 


 

Ramón Martínez reclama la limpieza de los desechos del Camino del Mar que se encuentren al lado del canal

“Cuando llueva volverán a caer, taponarán el canal y provocarán problemas en la zona agrícola”, denuncia el regidor socialista.

El regidor del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Nules, Ramón Martínez, solicita al regidor de Agricultura, que pertenece al grupo Centrats en Nules, César Estañol, la limpieza de término municipal del Camino del Mar debido al peligro que pueden causar nuevas lluvias. “El temporal obstruyó la canalización y la empresa responsable de la limpieza la dejó al lado del canal provocando que pueda volver a caer al agua y repitiendo los problemas que ya hemos tenido”, afirma Martínez.

El socialista recalca la preocupación por los problemas futuros que pueden tener lugar en la zona agrícola, debido a que el atasco puede impedir la llegada de agua en los campos. “Esta situación se denunció al plenario de marzo, y el equipo de gobierno de Centrats en Nules y Més Nules todavía no ha hecho nada. La falta de interés impide solucionar este problema que ya lleva tiempo produciéndose”, admite Martínez.

Martínez considera que la solución es fácil, puesto que solo tienen que insistir a la empresa de limpieza para que vaya a retirar los desechos, por el contrario las consecuencias pueden ser malas para la ciudadanía.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

ONDA. 06/04/22

Dulce Pan reclama realitzar una campanya de conscienciació per a tindre els parcs lliures d'orines i excrements dels gossos

“Aquesta acció és necessària per a mantenir aquests espais nets i per a fomentar la bona pràctica dels veïns”, afirma la regidora socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud