Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ONDA

Dulce Pan reclama realitzar una campanya de conscienciació per a tindre els parcs lliures d'orines i excrements dels gossos

“Aquesta acció és necessària per a mantenir aquests espais nets i per a fomentar la bona pràctica dels veïns”, afirma la regidora socialista.
06/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora del PSPV-PSOE dOnda, Dulce Pan, reivindica la necessitat de realitzar una campanya de conscienciació perquè la ciutadania dOnda mantinga els parcs nets d'orines i excrements dels gossos. Aquesta exigència va acompanyada d'una petició de millores de l'espai per a aquests animals. 

Pan demanda que la campanya hauria d'incloure noves senyalitzacions que foren atractives perquè els amos dels gossos no utilitzen aquests llocs com espai per a fer les seues necessitats”. A més, denuncia que fa falta que els parcs de gossos siguen més accessibles i es troben en millor estat per a fomentar el seu ús”. La regidora recalca que aquesta és una acció que ja ha reclamat en altres ocasions i que han ignorat des de lequip de govern del Partit Popular. 

La inactivitat de lAjuntament en aquesta matèria fa que no s'aprofiten els espais exclusius per als gossos i que embruten aquells destinats als xiquets. Però principalment la idea que demana Pan es basa en cridar latenció als propietaris amb la campanya de conscienciació per tal que mantinguen nets els parcs com qualsevol altre lloc compartit per la ciutadania.

 


 

Dulce Pan reclama realizar una campaña de concienciación para tener los parques libres de orines y excrementos de los perros

Esta acción es necesaria para mantener estos espacios limpios y para fomentar la buena práctica de los vecinos”, afirma la regidora socialista.

La regidora del PSPV-PSOE de Onda, Dulce Pan, reivindica la necesidad de realizar una campaña de concienciación para que la ciudadanía de Onda mantenga los parques limpios de orines y excrementos de los perros. Esta exigencia va acompañada de una petición de mejoras del espacio para estos animales.

Pan demanda que la campaña tendría que incluir nuevas señalizaciones que fuesen atractivas para que los amos de los perros no utilicen estos lugares como espacio para hacer sus necesidades”. Además, denuncia que hace falta que los parques de perros sean más accesibles y se encuentren en mejor estado para fomentar su uso”. La regidora recalca que esta es una acción que ya ha reclamado en otras ocasiones y que han ignorado desde el equipo de gobierno del Partido Popular.

La inactividad del Ayuntamiento en esta materia hace que no se aprovechen los espacios exclusivos para los perros y que ensucian aquellos destinados a los niños. Pero principalmente la idea que pide Pan se basa en llamar la atención a los propietarios con la campaña de concienciación para que mantengan limpios los parques como cualquier otro lugar compartido por la ciudadanía.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud