Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

PREU DE LA LLUM

Renau destaca les mesures en matèria d'energia impulsades pel govern de Pedro Sánchez per a abaratir el preu de la llum

El diputat en el Congrés i vicesecretari general de la CEP reivindica les accions preses per a "l'estabilitat, la prosperitat i la seguretat" de l'ocupació i les famílies
05/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El diputat en el Congrés i vicesecretari general de PSPV-PSOE de la província de Castelló, Germán Renau, ha destacat les mesures en matèria d'energia impulsades pel govern de Pedro Sánchez per a abaratir el preu de l'electricitat, i que estan incloses en el paquet d'ajudes del Pla de Xoc de Resposta a la Guerra. Renau ha assenyalat que les mesures té com a objectiu "protegir les famílies i les empreses" així com "preservar al màxim la senda de creixement i creació d'ocupació ja iniciada". "Són accions que des del partit socialista reivindiquem i que s'han pres amb sentit d'Estat, per l'estabilitat, la prosperitat i la seguretat", ha afegit.

El també portaveu d'Energia en el Congrés ha detallat que entre aquestes mesures està l'actualització del règim retributiu específic de la producció d'energia elèctrica a partir de fonts d'energia renovables, cogeneració i residus, "la qual cosa comporta una rebaixa en el 2022 de càrrecs del sistema elèctric fins al 55%, per 1.800 milions d'euros". A més, s'estén fins al 30 de juny el mecanisme per a reduir l'excés de beneficis en el mercat elèctric causat per l'elevat preu de cotització del gas natural en els mercats internacionals, amb unes certes modificacions per a reforçar la seua eficàcia i adaptar-lo a les directrius europees.

Renau també ha reivindicat el suport de la Comissió Executiva Provincial (CEP) a la política energètica del govern d'Espanya presidit per Pedro Sánchez, "pel seu compromís amb la seguretat de subministrament, la gradual reducció de cost als consumidors, la cobertura als consumidors més vulnerables amb la creació del bo social tèrmic i el reforç del bo social elèctric".

Cal assenyalar que Espanya i Portugal també han presentat a la Comissió Europea una mesura excepcional i temporal, de fixació d'un preu de referència del gas que s'utilitza per a la producció d'electricitat, i s'aprovaran altres mesures reguladores per a fomentar i accelerar el desplegament d'energies renovables, l'estalvi energètic i garantir el subministrament energètic.

 


 

Renau destaca las medidas en materia de energía impulsadas por el gobierno de Pedro Sánchez para abaratar el precio de la luz

El diputado en el Congreso y vicesecretario general de la CEP reivindica las acciones tomadas para “la estabilidad, la prosperidad y la seguridad” del empleo y las familias

El diputado en el Congreso y vicesecretario general de PSPV-PSOE de la provincia de Castelló, Germán Renau, ha destacado las medidas en materia de energía impulsadas por el gobierno de Pedro Sánchez para abaratar el precio de la electricidad, y que están incluidas en el paquete de ayudas del Plan de Choque de Respuesta a la Guerra. Renau ha señalado que las medidas tiene como objetivo “proteger los hogares y las empresas” así como “preservar al máximo la senda de crecimiento y creación de empleo ya iniciada”. “Son acciones que desde el partido socialista reivindicamos y que se han tomado con sentido de Estado, por la estabilidad, la prosperidad y la seguridad”, ha añadido. 

El también portavoz de Energía en el Congreso ha detallado que entre estas medidas está la actualización del régimen retributivo específico de la producción de energía eléctrica a partir de fuentes de energía renovables, cogeneración y residuos, “lo que comporta una rebaja en el 2022 de cargos del sistema eléctrico hasta el 55%, por 1.800 millones de euros”. Además, se extiende hasta el 30 de junio el mecanismo para reducir el exceso de beneficios en el mercado eléctrico causado por el elevado precio de cotización del gas natural en los mercados internacionales, con ciertas modificaciones para reforzar su eficacia y adaptarlo a las directrices europeas.

Renau también ha reivindicado el apoyo de la Comisión Ejecutiva Provincial (CEP) a la política energética del gobierno de España presidido por Pedro Sánchez, “por su compromiso con la seguridad de suministro, la gradual reducción de coste a los consumidores, la cobertura a los consumidores más vulnerables con la creación del bono social térmico y el refuerzo del bono social eléctrico”.

Cabe señalar que España y Portugal también han presentado a la Comisión Europea una medida excepcional y temporal, de fijación de un precio de referencia del gas que se utiliza para la producción de electricidad, y se aprobarán otras medidas regulatorias para fomentar y acelerar el despliegue de energías renovables, el ahorro energético y garantizar el suministro energético. 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud