Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

VALL D'ALBA

El PSPV-PSOE de Vall d’Alba vota en contra de l’increment del 6,5% en la tarifa de l’aigua

Capdevila assegura que el govern municipal utilitza evasives per a no prendre mesures que pal·lien la crisi econòmica a les empreses locals i donar suport a l’acollida de refugiats
04/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de Vall d'Alba vota en contra de l'increment d'un 6,5% en la tarifa de subministrament d'aigua potable que ha presentat el govern municipal. Segons explica la portaveu del grup municipal, Estela Capdevila, durant la sessió ordinària del ple de març "no és el moment d'acceptar un sobrecost en un servei que és de primera necessitat. Des de l'Ajuntament s'ha de treballar perquè els veïns i veïnes no hagen de fer front a una pujada de preus en aquest servei, no podem permetre que en la situació en la qual ens trobem el Partit Popular permeta que augmente este tipus de tarifa en un bé com l’aigua sense primer tractar de negociar amb l’empresa subministradora un millor tracte als usuaris”.

Així mateix, la portaveu municipal ha lamentat les evasives del govern municipal de l’alcaldessa popular, Marta Barrachina, a l'hora d’afrontar els problemes de les veïnes i veïns. "El nostre poble té unes necessitats que arrosseguem dels successius governs del Partit Popular i a l’hora de la veritat, només trobem que excuses i falses polèmiques per tal de no posar solucions", ha explicat Capdevila, qui destaca el vot en contra dels populars a la moció de suport als Fons de Cooperació Municipal. “Uns fons amb els quals la Generalitat i la Diputació injectarà al nostre poble 100.000 euros. Mentre altres municipis governats pel PP han votat a favor, ací prefereixen la doctrina del partit, rendir-se als discursos destructius i que la nostra localitat es quede sense rebre esta quantia econòmica. Malauradament, l'alcaldessa està més preocupada per contractar una empresa per a fer fotos, amb un pressupost de 15.000€, que per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”.

Durant la sessió plenària corresponent al mes de març, el grup municipal socialista també ha proposat l'entrada de Vall d'Alba en la Xarxa de Ciutats i Pobles Acollidors per fer front a la crisi humanitària que viu el poble ucraïnés. Capdevila aclarix que “és una petició que ens van traslladar l’associació cultural del poble i ciutadans interessats, que per supost, hem volgut portar al ple”. A més, considera que "el municipi té una gran quantitat d'espais municipals que es podrien cedir per a l'acollida de refugiats, demostrant que Vall d'Alba és un municipi solidari i compromés amb els qui més ho necessiten". En aquest sentit, "aquells que ho necessiten poden comptar amb l'ajuda i el suport del PSPV i amb el de la resta d'associacions del poble", ha afirmat la portaveu.

  

El PSPV-PSOE de Vall d'Alba vota en contra del incremento del 6,5% en la tarifa del agua

Capdevila asegura que el gobierno municipal utiliza evasivas para no tomar medi-das que palien la crisis económica a las empresas locales y apoyar a la acogida de refugiados

El PSPV-PSOE de Vall d'Alba vota en contra del incremento de un 6,5% en la tarifa de suministro de agua potable que ha presentado el gobierno municipal. Según explica la portavoz del grupo municipal, Estela Capdevila, durante la sesión ordinaria del pleno de marzo "no es el momento de aceptar un sobrecoste en un servicio que es de primera necesidad. Desde el Ayuntamiento se tiene que trabajar porque los vecinos y vecinas no tengan que hacer frente en una subida de precios en este servicio, no podemos permitir que en la situación en la cual nos encontramos el Partido Popular permita que aumente este tipo de tarifa en un bien como el agua sin primero tratar de negociar con la empresa suministradora un mejor trato a los usuarios”.

Así mismo, la portavoz municipal ha lamentado las evasivas del gobierno municipal de la alcaldesa popular, Marta Barrachina, en la hora de afrontar los problemas de las vecinas y vecinos. "Nuestro pueblo tiene unas necesidades que arrastramos de los sucesivos gobiernos del Partido Popular y en la hora de la verdad, solo encontramos que excusas y falsas polémicas para no poner soluciones", ha explicado Capdevila, quienes destaca el voto en contra de los populares a la moción de apoyo a los Fondos de Cooperación Municipal. “Unos fondos con los cuales la Generalitat y la Diputación inyectará en nuestro pueblo 100.000 euros. Mientras otros municipios gobernados por el PP han votado a favor, aquí prefieren la doctrina del partido, rendirse a los discursos destructivos y que nuestra localidad se quede sin recibir esta cuantía económica. Desgraciadamente, la alcaldesa está más preocupada para contratar una empresa para hacer fotos, con un presupuesto de 15.000€, que por la mejora de la calidad de vida de la ciudadanía”.

Durante la sesión plenaria correspondiente al mes de marzo, el grupo municipal socialista también ha propuesto la entrada de Vall d'Alba en la Red de Ciudades y Pueblos Acogedores para hacer frente a la crisis humanitaria que vive el pueblo ucraniano. Capdevila aclara que “es una petición que nos trasladaron la asociación cultural del pueblo y ciudadanos interesados, que por supuesto, hemos querido llevar al pleno”. Además, considera que "el municipio tiene una gran cantidad de espacios municipales que se podrían ceder para la acogida de refugiados, demostrando que Vall d'Alba es un municipio solidario y comprometido con quienes más lo necesitan". En este sentido, "aquellos que lo necesitan pueden contar con la ayuda y el apoyo del PSPV y con el del resto de asociaciones del pueblo", ha afirmado la portavoz.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud