Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

REBAIXA DELS CARBURANTS

Edo afirma que el govern de Pedro Sánchez "compleix amb la protecció del transport" amb la rebaixa del carburant

La senadora destaca que aquesta mesura està inclosa en el pla de xoc impulsat per a repartir de manera justa els efectes de la guerra i preservar el procés de creixement
02/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La senadora del PSPV-PSOE per Castelló, Ana Edo, ha afirmat que el govern de Pedro Sánchez "compleix una vegada més amb la seua paraula i, en aquesta ocasió, ho ha fet amb la protecció al sector del transport amb la rebaixa mínima de 20 cèntims d'euro per litre o quilo de combustible". Tal com detalla Edo, aquesta mesura està inclosa en el Pla de Xoc de Resposta a la Guerra aprovat pel Consell de Ministres per a protegir els sectors i ciutadanes i ciutadans més afectats, repartir de manera justa els efectes de la guerra i preservar al màxim la senda de creixement i creació d'ocupació ja iniciada.

"El partit socialista és un partit que compleix, que protegeix els més vulnerables i que posa a les persones en el centre de la seua acció política. Per això, en l'aprovació d'aquest paquet de mesures s'ha atés les preocupacions d'un sector tan important com és el de transport aplicant ajudes per a reduir costos i preservar els llocs de treball", ha assenyalat Edo.

Així mateix, la senadora ha afegit que, a més de la rebaixa en el carburant, les i els transportistes també comptaran amb una injecció de més de 1.000 milions d'euros i un nou fons de 450 milions d'euros per a ajudes directes a les empreses de transport de mercaderies i de passatgers, en funció de la mena de vehicle (1.250 euros per camió, 900 per autobús, 500 per furgoneta i 300 per taxi, VTC o ambulància). També s'acurta de tres a un mes el termini de devolució de l'impost sobre hidrocarburs i s'ha adquirit el compromís d'aprovar una llei que permeta als transportistes treballar amb un preu just, com el Govern ha fet amb agricultors i ramaders amb la Llei de Cadena Alimentària.

 


 

Edo afirma que el gobierno de Pedro Sánchez “cumple con la protección del transporte” con la rebaja del carburante

La senadora destaca que esta medida está incluida en el plan de choque impulsado para repartir de forma justa los efectos de la guerra y preservar el proceso  de crecimiento

La senadora del PSPV-PSOE por Castelló, Ana Edo, ha afirmado que el gobierno de Pedro Sánchez “cumple una vez más con su palabra y, en esta ocasión, lo ha hecho con la protección al sector del transporte con la rebaja mínima de 20 céntimos de euro por litro o kilo de combustible”. Tal como detalla Edo, esta medida está incluida en el Plan de Choque de Respuesta a la Guerra aprobado por el Consejo de Ministros y Ministras para proteger a los sectores y ciudadanas y ciudadanos más afectados, repartir de forma justa los efectos de la guerra y preservar al máximo la senda de crecimiento y creación de empleo ya iniciada. 

“El partido socialista es un partido que cumple, que protege a los más vulnerables y que pone a las personas en el centro de su acción política. Por eso, en la aprobación de este paquete de medidas se ha atendido las preocupaciones de un sector tan importante como es el de transporte aplicando ayudas para reducir costes y preservar los puestos de trabajo”, ha señalado Edo.

Asimismo, la senadora ha añadido que, además de la rebaja en el carburante, las y los transportistas también contaran con una inyección de más de 1.000 millones de euros y un nuevo fondo de 450 millones de euros para ayudas directas a las empresas de transporte de mercancías y de pasajeros, en función del tipo de vehículo (1.250 euros por camión, 900 por autobús, 500 por furgoneta y 300 por taxi, VTC o ambulancia). También se acorta de tres a un mes el plazo de devolución del impuesto sobre hidrocarburos y se ha adquirido el compromiso de aprobar una ley que permita a los transportistas trabajar con un precio justo, como el Gobierno ha hecho con agricultores y ganaderos con la Ley de Cadena Alimentaria. 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud