Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Ronchera celebra la recuperació del servei de teleassistència a Alcalà Xivert i Alcossebre per part de la Diputació de Castelló

El servei es va suprimir en 2012 durant el govern del Partit Popular a la Diputació per les retallades socials
01/04/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, celebra la recuperació del servei de teleassistència a la localitat per part de la Diputació de Castelló. La prestació es va suprimir en 2012 durant el govern del Partit Popular a la Diputació a causa de les retallades socials. Ronchera assegura que “era una prestació essencial que havia de tornar per a protegir a les persones més vulnerables i els nostres majors en situació de soledat i per a evitar l’exclusió social”. 

El ple municipal va aprovar la seua adhesió al servei que finança la Diputació amb 400.000 euros en un contracte bianual que atendrà a mil persones de la província. El portaveu critica que “es retallara en prestacions per a la població com esta que ara estarà disponible les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any. Per tant, hem donat el nostre suport perquè torne a estar disponible”.

El servei permet tindre un dispositiu de comunicació i telemonitorització de la salut a les cases amb telefonades periòdiques. L’objectiu és facilitar una millor atenció a la gent major que viu sola, ja que estaran en contacte directe amb professionals per a assistir qualsevol necessitat o emergència en minuts. “Mentre la política del PP se centra en retallar i suprimir, els socialistes estem recuperant ajudes que mai haurien d’haver desaparegut” conclou Ronchera.

 


 

Ronchera celebra la recuperación del servicio de teleasistencia a Alcalà Xivert y Alcossebre por parte de la Diputación de Castellón

El servicio se suprimió en 2012 durante el gobierno del Partido Popular en la Diputación por los recortes sociales

El portavoz del PSPV-PSOE del Ayuntamiento de Alcalà de Xivert y Alcossebre, Joan Ronchera, celebra la recuperación del servicio de teleasistencia en la localidad por parte de la Diputación de Castellón. La prestación se suprimió en 2012 durante el gobierno del Partido Popular en la Diputación a causa de los recortes sociales. Ronchera asegura que “era una prestación esencial que tenía que volver para proteger a las personas más vulnerables y nuestros mayores en situación de soledad y para evitar la exclusión social”. 

El pleno municipal aprobó su adhesión al servicio que financia la Diputación con 400.000 euros en un contrato bianual que atenderá a mil personas de la provincia. El portavoz critica que “se recortara en prestaciones para la población como esta que ahora estará disponible las 24 horas del día durante los 365 días del año. Por lo tanto, hemos dado nuestro apoyo para que vuelva a estar disponible”.

El servicio permite tener un dispositivo de comunicación y telemonitorización de la salud en las casas con llamadas periódicas. El objetivo es facilitar una mejor atención a la gente mayor que vive sola, ya que estarán en contacto directo con profesionales para asistir cualquier necesidad o emergencia en minutos. “Mientras la política del PP se centra en recortar y suprimir, los socialistas estamos recuperando ayudas que nunca tendrían que haber desaparecido” concluye Ronchera.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud