Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

AJUDES SECTOR DE L'AGRUCULTURA

Rallo defensa el suport del govern de Pedro Sánchez a l'agricultura i ramaderia amb la mobilització de 362 milions a través del pla de resposta a la guerra

El senador per Castelló destaca la importància d'aquestos dos sectors, "que sustenten a milers de famílies a la província de Castelló"
31/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El senador del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, ha defensat el suport del govern de Pedro Sánchez a l'agricultura i ramaderia amb la mobilització de 362 milions d'euros a través del Pla de Xoc de Resposta a la Guerra que ha sigut aprovat en el Consell de Ministres per a repartir de forma justa els efectes de la guerra i preservar al màxim la senda de creiximent i creació de llocs de treball ja iniciada.

Rallo ha assenyalat la importància d'aquestos dos sectors, "que sustenten a milers de famílies a la província de Castelló", i per la qual cosa "el compromís del partit socialista per la seua sostenibilitat és reial i inequívoc". "Amb aquest pla de xoc, es posaran en marxa un conjunt de mesures que serviran per a protegir els sectors i la ciutadania. El full de ruta per a les i els socialistes és clar: rescatar a les persones. Ho hem demostrat en la gestió de la pandèmia i ho seguirem fent ara", ha afegit.

El senador destaca que esta mesura "ajudarà al manteniment i el futur de l'activitat agrària i ramadera en el nostre medi rural, puntals molt importants de l'economia de la província i elements imprescindibles per a mantindre vius els nostres pobles". A més, Rallo apunta que el pla de xoc també servirà per a atenuar l'impacte de la crisi sobre les famílies i les empreses amb 16.000 milions d'euros en ajudes: 6.000 milions d'euros en ajudes directes i rebaixes d'impostos, i 10.000 milions en crèdits ICO.

 


 

Rallo defiende el apoyo del gobierno de Pedro Sánchez a la agricultura y ganadería con la movilización de 362 millones a través del plan de respuesta a la guerra

El senador por Castelló destaca la importancia de estos dos sectores, "que sustentan a miles de familias en la provincia de Castelló"

El senador del PSPV-PSOE por Castelló, Artemi Rallo, ha defendido el apoyo del gobierno de Pedro Sánchez a la agricultura y ganadería con la movilización de 362 millones de euros a través del Plan de Choque de Respuesta a la Guerra que ha sido aprobado en el Consejo de Ministros y Ministras para repartir de forma justa los efectos de la guerra y preservar al máximo la senda de crecimiento y creación de puestos de trabajo ya iniciada.

Rallo ha señalado la importancia de estos dos sectores, "que sustentan a miles de familias en la provincia de Castelló", y por lo que "el compromiso del partido socialista por su sostenibilidad es real e inequívoco". "Con este plan de choque, se pondrán en marcha un conjunto de medidas que servirán para proteger los sectores y la ciudadanía. La hoja de ruta para las y los socialistas está clara: rescatar a las personas. Lo hemos demostrado en la gestión de la pandemia y lo seguiremos haciendo ahora", ha añadido.

El senador destaca que esta medida "ayudará al mantenimiento y el futuro de la actividad agraria y ganadera en nuestro medio rural, puntales muy importantes de la economía de la provincia y elementos imprescindibles para mantener vivos nuestros pueblos". Además, Rallo apunta que el plan de choque también servirá para atenuar el impacto de la crisis sobre las familias y las empresas con 16.000 millones de euros en ayudas: 6.000 millones de euros en ayudas directas y rebajas de impuestos, y 10.000 millones en créditos ICO.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud