Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

SANT RAFAEL DEL RIU

Cuartiella denuncia que Sant Rafael del Riu continua amb problemes de seguretat viària

Gràcies a la moció presentada pels socialistes s’han pres accions al respecte però no s’ha creat una taula tècnica ni s’han solucionat tots els problemes de circulació.
30/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del PSPV–PSOE de Sant Rafael del Riu, Maria Lourdes Cuartiella, denuncia que la localitat continua amb problemes de seguretat viària. Els socialistes van presentar una moció perquè l’equip de govern del Partit Popular tingues la voluntat de cooperar per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Cuartiella explica que “a pesar que gràcies a esta moció s’han pres accions al respecte, no són suficients. Encara hi ha problemes de circulació que no s’han solucionat i tampoc han creat una taula tècnica, per tant hem proposat de crear una taula de treball”.

Els socialistes proposen la creació d’una taula que reunisca als tècnics competents i representants polítics per a definir conjuntament el pla que siga “seriós, responsable i definitiu. Nosaltres estem disposats a treballar conjuntament per a millorar el poble, però el PP ens deixa fora”, exposa Cuartiella.

“La seguretat viària és un tema molt important que ens afecta a tots i s’ha d’escoltar a les diferents veus, els populars sembla que no volen” afirma la portaveu. Degut a la rellevància de l’assumpte, el GMS demana accelerar les actuacions i es pregunten “quant hem d’esperar per a millorar la seguretat de la ciutadania?”. 

 


 

Cuartiella denuncia que Sant Rafael del Riu continúa con problemas de seguridad viaria

Gracias a la moción presentada por los socialistas se han tomado acciones al respeto pero no se ha creado una mesa técnica ni se han solucionado todos los problemas de circulación

La portavoz del PSPV–PSOE de San Rafael del Riu, Maria Lourdes Cuartiella, denuncia que la localidad continúa con problemas de seguridad viaria. Los socialistas presentaron una moción para que el equipo de gobierno del Partido Popular tuviera la voluntad de cooperar para mejorar la calidad de vida de los ciudadanos. Cuartiella explica que “a pesar de que gracias a esta moción se han tomado acciones al respeto, no son suficientes. Todavía hay problemas de circulación que no se han solucionado y tampoco han creado una mesa técnica, por lo tanto hemos propuesto crear una mesa de trabajo”.

Los socialistas proponen la creación de una mesa que reúna a los técnicos competentes y representantes políticos para definir conjuntamente el plan que sea “serio, responsable y definitivo. Nosotros estamos dispuestos a trabajar conjuntamente para mejorar el pueblo, pero el PP nos deja fuera”, expone Cuartiella.

“La seguridad viaria es un tema muy importante que nos afecta a todos y se tiene que escuchar a las diferentes voces, los populares parece que no quieren” afirma la portavoz. Debido a la relevancia del asunto, el GMS pide acelerar las actuaciones y se preguntan “cuánto tenemos que esperar para mejorar la seguridad de la ciudadanía?”.

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud