Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

AJUDES SECTOR DE LA PESCA

Ros destaca el suport del govern de Pedro Sánchez al sector de la pesca amb un paquet d'ajudes de 68 milions d'euros

La diputada socialista en el Congrés per Castelló i membre de l'executiva nacional del PSPV-PSOE afirma que els i les socialistes "complim amb la protecció d'un sector fonamental per a la nostra província"
30/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La diputada socialista en el Congrés per Castelló i membre de l'executiva nacional del PSPV-PSOE, Susana Ros, ha destacat el suport del govern progressista de coalició de Pedro Sánchez al sector de la pesca amb un paquet d'ajudes de 68 milions d'euros, inclòs en el Pla de Xoc de Resposta a la Guerra aprovat en el Consell de Ministres. "Els i les socialistes complim amb la protecció d'un sector fonamental per a la nostra província i el fem passant de les paraules als fets, amb mesures reals que permetran protegir l'ocupació i a les i els treballadors de la mar", ha afegit.

Amb aquest paquet de mesures, el Govern de Pedro Sánchez atén les peticions del sector pesquer per a pal·liar els efectes de l'actual conjuntura sociopolítica i l'augment del cost de les matèries primeres. "El PSOE és un partit que governa per a tots i per a totes, un govern que es preocupa i s'ocupa de les necessitats de les persones, els i les treballadores i el sector productiu. La gestió de la pandèmia ha sigut tot un exemple que en les crisis no és el mateix que governen uns al fet que governen uns altres i continuarem treballant per a la protecció de totes i tots", ha afegit la diputada.

Ros ha recordat que, el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ja va avançar que el Govern posaria en marxa una sèrie d'accions per a ajudar al sector pesquer per l'increment de preus del gasoil, "i així ha sigut gràcies a l'aprovació d'aquest pla de resposta a les conseqüències de la guerra a Ucraïna". A més, a Brussel·les també s'ha aconseguit l'activació del Fons Marítim de Pesca i Aqüicultura (Fempa) que habilita la possibilitat d'ajudes al sector, que tindran efecte retroactiu a partir del 24 de febrer.

"El compromís del partit socialista amb protegir el sector de la pesca és clar i inequívoc, per això, hem aprovat aquest paquet de mesures amb una mobilització de quasi 70 milions d'euros per a protegir els llocs de treball, protegir les famílies, i protegir l'economia", ha conclòs Ros.

 


 

Ros destaca el apoyo del gobierno de Pedro Sánchez al sector de la pesca con un paquete de ayudas de 68 millones de euros.

La diputada socialista en el Congreso por Castelló y miembro de la ejecutiva nacional del PSPV-PSOE afirma que los y las socialista “cumplimos con la protección de un sector fundamental para nuestra provincia”

La diputada socialista en el Congreso por Castelló y miembro de la ejecutiva nacional del PSPV-PSOE, Susana Ros, ha destacado el apoyo del gobierno progresista de coalición de Pedro Sánchez al sector de la pesca con un paquete de ayudas de 68 millones de euros, incluido en el Plan de Choque de Respuesta a la Guerra aprobado en el Consejo de Ministros y Ministras. “Los y las socialista cumplimos con la protección de un sector fundamental para nuestra provincia y lo hacemos pasando de las palabras a los hechos, con medidas reales que permitirán proteger el empleo y a las y los trabajadores del mar”, ha añadido.

Con este paquete de medidas, el Gobierno de Pedro Sánchez atiende las peticiones del sector pesquero para paliar los efectos de la actual coyuntura sociopolítica y el aumento del coste de las materias primas. “El PSOE es un partido que gobierna para todos y para todas, un gobierno que se preocupa y se ocupa de las necesidades de las personas, los y las trabajadoras y el sector productivo. La gestión de la pandemia ha sido todo un ejemplo de que en las crisis no es lo mismo que gobiernen unos a que gobiernen otros y vamos a seguir trabajando para la protección de todas y todos”, ha añadido la diputada. 

Ros ha recordado que, el ministro de Agricultura, Pesca y Alimentación, Luis Planas, ya avanzó que el Gobierno pondría en marcha una serie de acciones para ayudar al sector pesquero por el incremento de precios del gasóleo, “y así ha sido gracias a la aprobación de este plan de respuesta a las consecuencias de la guerra en Ucrania”. Además, en Bruselas también se ha logrado la activación del Fondo Marítimo de Pesca y Acuicultura (Fempa) que habilita la posibilidad de ayudas al sector, que tendrán efecto retroactivo a partir del 24 de febrero.

“El compromiso del partido socialista con proteger el sector de la pesca es claro e inequívoco, por eso, hemos aprobado este paquete de medidas con una movilización de casi 70 millones de euros para proteger los puestos de trabajo, proteger a las familias, y proteger la economía”, ha concluido Ros. 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud