Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

NULES

Sorribes critica que CeN i Més Nules deixen a Mascarell i les platges de Nules sense accés a wifi públic

Els socialistes assenyalen que els 15.000 € de la subvenció de fons europeus que finançava crear accés wifi públic ara s’utilitza en edificis públics com l’ajuntament que poden disposar de wifi sense necessitat d’ajudes.
30/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Nules, Adrián Sorribes, critica que Centrats en Nules i Més Nules deixen a Mascarell i platges de Nules sense punts d’accés de wifi públic. Els socialistes assenyalen que la subvenció europea de 15.000€ que finançava este servei ara s’utilitza en edificis públics com l’ajuntament que poden disposar de wifi sense necessitat d’ajudes. Sorribes sol·licita a l’equip de govern que “estudien optimitzar esta subvenció que va destinada a millorar l’accés a internet de les persones i no els seus interessos”.

Els socialistes recorden que en l’anterior legislatura, Adrián Sorribes, regidor de Noves Tecnologies en aquells moments, va aconseguir una subvenció per a dotar el municipi de punts wifi gratuïts públics. Ara, els set punts que es van instal·lar s’han eliminat per a destinar-la a edificis municipals. “Una greu actuació que disminuïx els serveis dels nuclis de Mascarell i les platges de Nules. Més encara si tenim en compte que la biblioteca i el consistori només disten en 200 metres”, explica el portaveu socialista.

 


 

Sorribes critica que CeN y Més Nules dejen a Mascarell y las playas de Nules sin acceso a wifi público

Los socialistas señalan que los 15.000 € de la subvención de fondos europeos que financiaba crear acceso wifi público ahora se utiliza en edificios públicos como el ayuntamiento que pueden disponer de wifi sin necesidad de ayudas

El portavoz del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Nules, Adrián Sorribes, critica que Centrats en Nules y Més Nules dejen a Mascarell y playas de Nules sin puntos de acceso de wifi público. Los socialistas señalan que la subvención europea de 15.000 euros que financiaba este servicio ahora se utiliza en edificios públicos como el ayuntamiento que pueden disponer de wifi sin necesidad de ayudas. Sorribes solicita al equipo de gobierno que “estudien optimizar esta subvención que va destinada a mejorar el acceso a internet de las personas y no sus intereses”.

Los socialistas recuerdan que en la anterior legislatura, Adrián Sorribes, regidor de Nuevas Tecnologías en aquellos momentos, consiguió una subvención para dotar el municipio de puntos wifi gratuitos públicos. Ahora, los siete puntos que se instalaron se han eliminado para destinarla a edificios municipales. “Una grave actuación que disminuye los servicios de los núcleos de Mascarell y las playas de Nules. Más todavía si tenemos en cuenta que la biblioteca y el consistorio solo distan en 200 metros”, explica el portavoz socialista.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud