Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

CONGRESSOS COMARCALS

Ana Besalduch és proclamada secretària general del PSPV-PSOE de la comarca de Ports-Maestrat

Besalduch destaca que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent"
26/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

L'Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals D'Izco de Vinaròs ha acollit hui el congrés comarcal del PSPV-PSOE on l'alcaldessa de Sant Mateu i diputada autonòmica, Ana Besalduch Besalduch, ha sigut proclamada com a secretària general comarcal. En el seu parlament, Besalduch ha destacat que les executives comarcals “son les que estan més a prop de les agrupacions locals, les que estan més a prop de la gent i, per això, hem de reivindicar el seu paper per a portar a les institucions propostes que milloren la vida de la gent".

A més a més, Besalduch ha fet referència a la necessitat que l'estructura orgànica comarcal "treballe de manera coordinada amb els òrgans locals i provincials per a millorar els resultats del partit socialista de cara a les eleccions de 2023". "L'estructura comarcal és una estructura històrica fortament arrelada al nostre territori i que resulta un element de vertebració clau a l'hora de recollir les demandes i propostes dels seus habitants i de fer arribar iniciatives i projectes que des d'estructures superiors es porten a terme", ha assenyalat la secretària general comarcal.

Besalduch ha valorat que l'objectiu principal de l'estructura comarcal és "dissenyar, coordinar, avaluar i impulsar l'acció, tant política com electoral, de tots i cadascun dels municipis que l'integren, acompanyant, assessorant i coordinant-se amb les diferents agrupacions existents dins el territori". "I este objectiu, estarà sustentant en quatre eixos fonamentals com son: ser una comarca amb veu pròpia, on la lluita per la igualtat serà un signe d'identitat irrenunciable, obrirem nous canals de participació i farem el seguiment corresponent dels projectes estratègics comarcals", ha conclòs.

 


 

Ana Besalduch es proclamada secretaria general del PSPV-PSOE de la comarca de Ports-Maestrat

Besalduch destaca que las ejecutivas comarcales “son las que están más cerca de las agrupaciones locales y, por eso, tenemos que reivindicar su papel para llevar a las instituciones propuestas que mejoren la vida de la gente"

El Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals De Izco de Vinaròs ha acogido hoy el congreso comarcal del PSPV-PSOE donde la alcaldesa de Sant Mateu y diputada autonómica, Ana Besalduch Besalduch, ha sido proclamada como secretaria general comarcal. En su parlamento, Besalduch ha destacado que las ejecutivas comarcales “son las que están más cerca de las agrupaciones locales, las que están más cerca de la gente y, por eso, tenemos que reivindicar su papel para llevar  a las instituciones propuestas que mejoran la vida de la gente".

Además, Besalduch ha hecho referencia a la necesidad de que la estructura orgánica comarcal "trabaje de manera coordinada con los órganos locales y provinciales para mejorar los resultados del partido socialista de cara a las elecciones de 2023". "La estructura comarcal es una estructura histórica fuertemente arraigada en nuestro territorio y que resulta un elemento de vertebración clave a la hora de recoger las demandas y propuestas de sus habitantes, y de hacer llegar iniciativas y proyectos que desde estructuras superiores se llevan a cabo", ha señalado la secretaria general comarcal.

Besalduch ha valorado que el objetivo principal de la estructura comarcal es "diseñar, coordinar, evaluar e impulsar la acción, tanto política como electoral, de todos y cada uno de los municipios que lo integran, acompañando, asesorando y coordinándose con las diferentes agrupaciones existentes dentro del territorio". "Y este objetivo, estará sustentando en cuatro ejes fundamentales como son: ser una comarca con voz propia, donde la lucha por la igualdad será un signo de identidad irrenunciable, abriremos nuevos canales de participación y haremos el seguimiento correspondiente de los proyectos estratégicos comarcales", ha concluido.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud