Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

JOVES SOCIALISTES

Falomir trasllada a JSCS el suport de l'executiva provincial per a impulsar la creació d'agrupacions locals de joves

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló afirma que la joventut "és el present i el futur de la nostra societat, per això, és fonamental escoltar i atendre les seues preocupacions”
24/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha traslladat a Joves Socialistes de Castelló el suport de la Comissió Executiva Provincial (CEP) per a impulsar la creació d'agrupacions locals de joves. En una reunió celebrada a la Casa del Poble de Castelló, a la que han assistit els representants de Joves Socialistes de la província de Castelló a la Comissió Executiva Nacional (CEN) de JSPV, i també el secretari d'Organització, Joan Morales, Falomir ha assenyalat que "els i les joves són el present i el futur de la nostra societat". "Per això, els necessitem, i si volem ser un partit que s'ocupa i preocupa pels joves, la joventut ha d'aportar, decidir i executar. Sempre he cregut en això i així serà a la província de Castelló", ha afegit.

Falomir ha afegit que "és fonamental escoltar la joventut, conéixer de primera mà els seus interessos i tot allò que vulguen aportar. Per això és tan important mantenir un contacte directe a Joves Socialistes, no sols per conéixer als nostres companys i companyes i les seues inquietuds i necessitats, sinó també per seguir afavorint la creació d'agrupacions locals i continuar sent la referència de la joventut en la província de Castelló".

Finalment, Falomir ha aprofitat per a felicitar personalment als i les militants de Castelló que han entrat en la nova CEN de JSPV després de la celebració del XIII Congrés Nacional de Joves Socialistes.

 


 

Falomir traslada a JSCS el apoyo de la ejecutiva provincial para impulsar la creación de agrupaciones locales de jóvenes

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló afirma que la juventud “es el presente y el futuro de nuestra sociedad, por eso, es fundamental escuchar y atender sus preocupaciones”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha trasladado a Jóvenes Socialistas de Castelló el apoyo de la Comisión Ejecutiva Provincial (CEP) para impulsar la creación de agrupaciones locales de jóvenes. En una reunión celebrada en la Casa del Pueblo de Castelló, a la que han asistido los representantes de Jóvenes Socialistas de la provincia de Castelló en la Comisión Ejecutiva Nacional (CEN) de JSPV, y también el secretario de Organización, Joan Morales, Falomir ha señalado que "los y las jóvenes son el presente y el futuro de nuestra sociedad". "Por eso, los necesitamos, y si queremos ser un partido que se ocupa y preocupa por los jóvenes, la juventud tiene que aportar, decidir y ejecutar. Siempre he creído en esto y así será en la provincia de Castelló", ha añadido.

Falomir ha añadido que "es fundamental escuchar la juventud, conocer de primera mano sus intereses y todo aquello que quieran aportar. Por eso es tan importante mantener un contacto directo con Jóvenes Socialistas, no solo para conocer a nuestros compañeros y compañeras y sus inquietudes y necesidades, sino también para seguir favoreciendo la creación de agrupaciones locales y continuar siendo la referencia de la juventud en la provincia de Castelló".

Finalmente, Falomir ha aprovechado para felicitar personalmente a los y las militantes de Castelló que han entrado en la nueva CEN de JSPV después de la celebración del XIII Congreso Nacional de Jóvenes Socialistas.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud