Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ONDA

PSPV-PSOE d’Onda sol·licita al PP l’expedient de la nova residència i el centre de dia davant la inacció d’adquirir o cedir un espai per a la seua creació

La Generalitat Valenciana finança el projecte a través del pla Convivint però abans l’Ajuntament ha de cedir o comprar un espai
20/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d’Onda sol·licita al Partit Popular l’expedient de la nova residència i el centre de dia de la tercera edat davant la inacció d’adquirir o cedir un espai per a la seua creació. La Generalitat Valenciana finança el projecte a través del pla Convivint però abans l’Ajuntament ha de cedir o comprar un espai. Els socialistes volen saber en quina situació es troben les gestions “han passat tres anys de govern popular i a banda de les bones intencions en premsa no hem vist que s’haja adquirit o cedit un espai adequat per a la seua construcció”.

La Generalitat va anunciar el pla en 2021, “quasi un any després no estem veent moviment en un tema tan important per a Onda, per això, demanem la documentació per a saber si s‘està treballant o pel contrari l’alcaldessa, Carmina Ballester, està retardant la construcció per motius polítics contra l’ens autonòmic, ja que en gener de 2022 ja s’havien executat o iniciat els treballs de 23 infraestructures en altres municipis com a Castelló o Vinaròs” expliquen els socialistes.

El GMS insta a no desaprofitar l’oportunitat que té la ciutat a l’estar inclosa dins del pla Convivint de la Generalitat amb una residència i un centre de dia. “No podem perdre esta gran inversió econòmica a la nostra localitat que tant necessita per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania que podrà continuar vivint en la seua ciutat”.

 


 

PSPV-PSOE de Onda solicita al PP el expediente de la nueva residencia y el centro de día ante la inacción de adquirir o ceder un espacio para su creación

La Generalitat Valenciana financia el proyecto a través del plan Convivint pero antes el Ayuntamiento tiene que ceder o comprar un espacio

El PSPV-PSOE de Onda solicita al Partido Popular el expediente de la nueva residencia y el centro de día de la tercera edad ante la inacción de adquirir o ceder un espacio para su creación. La Generalitat Valenciana financia el proyecto a través del plan Convivint pero antes el Ayuntamiento tiene que ceder o comprar un espacio. Los socialistas quieren saber en qué situación se encuentran las gestiones “han pasado tres años de gobierno popular y aparte de las buenas intenciones en prensa no hemos visto que se haya adquirido o cedido un espacio adecuado para su construcción”.

La Generalitat anunció el plan en 2021, “casi un año después no estamos viendo movimiento en un tema tan importante para Onda, por eso, pedimos la documentación para saber si se está trabajando o por lo contrario la alcaldesa, Carmina Ballester, está retrasando la construcción por motivos políticos contra el ente autonómico, ya que en enero de 2022 ya se habían ejecutado o iniciado los trabajos de 23 infraestructuras en otros municipios como Castelló o Vinaròs” explican los socialistas.

El GMS insta a no desaprovechar la oportunidad que tiene la ciudad al estar incluida dentro del plan Convivint de la Generalitat con una residencia y un centro de día. “No podemos perder esta gran inversión económica en nuestra localidad que tanto necesita para mejorar la calidad de vida de la ciudadanía que podrá continuar viviendo en su ciudad”.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud