Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

PENÍSCOLA

Esbrí demana accelerar els treballs en la urbanització de Cap Blanc que porten més d’una dècada aturats

El veïnat viu amb fallades de llum i carrers sense asfaltar amb sots esperant l’execució de la primera fase del pla que el PP va anunciar en 2019.
16/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, demanarà en el pròxim ple accelerar els treballs en la urbanització de Cap Blanc que porten més d’una dècada aturats. El veïnat viu diàriament amb fallades de llum i carrers sense asfaltar amb sots. Esbrí denuncia que “no poden continuar vivint amb estes condicions. Porten esperant massa temps, des de l’anunci del Partit Popular d’iniciar la primera fase del pla altres tres anys més, però no veuen cap acció”.

Els carrers de la urbanització presenten sots que ocasionen punxades a les rodes dels vehicles cada dia, els embornals estan sense tapa on poden caure persones i el material elèctric furtat, el que provoca contínues fallades i és el propi veïnat qui els repara i asseguren que la instal·lació pot provocar un incendi.

“L’Ajuntament no pot permetre que part de la ciutadania haja de viure en estes condicions. Es troben totalment desesperats i preocupats. El veïnat de Cap Blanc està pagant els mateixos impostos i viuen com ciutadans de tercera. Instem al govern popular a actuar amb la màxima celeritat i executen els 320.000 euros que van prometre” afirma la portaveu.

 


 

Esbrí pide acelerar los trabajos en la urbanización de Cap Blanc que llevan más de una década parados

El vecindario vive con fallos de luz y calles sin asfaltar con baches esperando la ejecución de la primera fase del plan que el PP anunció en 2019

La portavoz del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Peñíscola, Isabel Esbrí, pedirá en el próximo pleno acelerar los trabajos en la urbanización de Cap Blanc que llevan más de una década parados. El vecindario vive diariamente con fallos de luz y calles sin asfaltar con baches. Esbrí denuncia que “no pueden continuar viviendo con estas condiciones. Llevan esperando demasiado tiempo, desde el anuncio del Partido Popular de iniciar la primera fase del plan otros tres años más, pero no ven ninguna acción”.

Las calles de la urbanización presentan baches que ocasionan pinchazos en las ruedas de los vehículos cada día, las alcantarillas están sin tapa donde pueden caer personas y el material eléctrico robado, lo que provoca continuos fallos y es el propio vecindario quién los repara y aseguran que la instalación puede provocar un incendio.

“El Ayuntamiento no puede permitir que parte de la ciudadanía tenga que vivir en estas condiciones. Se encuentran totalmente desesperados y preocupados. El vecindario de Cap Blanc está pagando los mismos impuestos y viven como ciudadanos de tercera. Instamos en el gobierno popular a actuar con la máxima celeridad y ejecuten los 320.000 euros que prometieron” afirma la portavoz.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud