Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Ronchera sol·licita al PP la creació d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes

La proposta socialista inclou també ajudes fiscals i bonificacions per a incentivar la rehabilitació i atendre el deteriorament de les edificacions del municipi.
15/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, sol·licita al Partit Popular la creació d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes. La proposta socialista inclou també ajudes fiscals i bonificacions per a incentivar la remodelació i atendre el deteriorament de les edificacions del municipi. Ronchera critica que “el govern popular local sempre es negue a l’aplicació de mesures que ajudarien a la ciutadania a adequar les seues cases i repercutiria en millor qualitat de vida, i a la vegada, també és beneficiós per al poble que tindrà una millor imatge”.

El 66% dels immobles al nucli d’Alcalà té més de 50 anys, especialment al nucli antic on hi ha vivendes en estat d’abandonament i algunes amb risc de runa. “A banda de ser un perill per als vianants, resta atractiu a un municipi turístic com és el nostre” indica el portaveu.

“És necessari apostar per una línia d’ajudes potents de rehabilitació integral d’habitatges que complementen altres ajudes que ja estan en marxa per part de diferents administracions. Una vivenda digna és un dret fonamental, per això, per a nosaltres és un problema de primer nivell que es pot solucionar incentivant les reformes. Una petició que estem fent fa anys, però que els populars sempre es neguen”, conclou Ronchera.

 


 

Ronchera solicita al PP la creación de ayudas para la rehabilitación de viviendas.

La propuesta socialista incluye también ayudas fiscales y bonificaciones para incentivar la rehabilitación y atender el deterioro de las edificaciones del municipio

El portavoz del PSPV-PSOE del Ayuntamiento de Alcalà de Xivert y Alcossebre, Joan Ronchera, solicita al Partido Popular la creación de ayudas para la rehabilitación de viviendas. La propuesta socialista incluye también ayudas fiscales y bonificaciones para incentivar la remodelación y atender el deterioro de las edificaciones del municipio. Ronchera critica que “el gobierno popular local siempre se niegue a la aplicación de medidas que ayudarían a la ciudadanía a adecuar sus casas y repercutiría en mejor calidad de vida, y a la vez, también es beneficioso para el pueblo que tendrá una mejor imagen”.

El 66% de los inmuebles al núcleo de Alcalà tiene más de 50 años, especialmente al núcleo antiguo donde hay viviendas en estado de abandono y algunas con riesgo de derrumbe. “Además de ser un peligro para los viandantes, resta atractivo a un municipio turístico como es el nuestro” indica el portavoz.

“Es necesario apostar por una línea de ayudas potentes de rehabilitación integral de viviendas que complementen otras ayudas que ya están en marcha por parte de diferentes administraciones. Una vivienda digna es un derecho fundamental, por eso, para nosotros es un problema de primer nivel que se puede solucionar incentivando las reformas. Una petición que estamos haciendo hace años, pero que los populares siempre se niegan” concluye Ronchera.

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud