Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

SUPORT SECTOR CERÀMIC

El PSPV-PSOE de la província de Castelló aprova una resolució de suport al sector ceràmic

La iniciativa proposa impulsar mesures per a abordar la situació del preu del gas natural mitjançant els canvis normatius que siguen precisos.
15/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló va aprovar ahir en el ple de la Comissió Executiva Provincial (CEP) una resolució de suport al sector ceràmic davant els efectes que està tenint la inestabilitat en els mercats energètics i la invasió d'Ucraïna per part de la Rússia de Vladimir Putin, que ha provocat una escalada en els preus de les matèries primeres i els costos de producció. La iniciativa, que va ser aprovada per unanimitat, proposa impulsar les mesures necessàries per a abordar la situació del preu del gas natural mitjançant la introducció dels canvis normatius que siguen precisos.

A més, insta a promoure iniciatives que permeten accedir a nous mercats de gas natural a les empreses del sector ceràmic i altres empreses gasintensives coordinant esforços conjunts de compra. L'executiva provincial també proposa abordar el desenvolupament d'un estatut per a les empreses consumidores gasintensives en línia amb l'existent per a les electrointensives que permeta millorar la seua competitivitat i impulsar les mesures necessàries per a facilitar alternatives a mitjà i llarg termini que permeten a la indústria ceràmica avançar en la seua transició cap a fonts d'energia diferents del gas natural com els gasos renovables, biometà o hidrogen verd.

Cal assenyalar que la indústria ceràmica espanyola és una de les més importants del món en el seu sector, i és líder en innovació, desenvolupament tecnològic i qualitat. Es tracta d'un motor econòmic de vital importància, que exporta tres quartes parts de la seua producció, i és la tercera indústria que més aporta al superàvit de la balança comercial exterior espanyola. Aquest sector està altament concentrat a la província de Castelló, on se situa pràcticament el 95% de tota la producció nacional, i suposa el 8% de tota la producció industrial de la Comunitat Valenciana (més del 30% de la producció industrial de la província de Castelló), amb prop de 5.500 milions de facturació i generant més de 17.000 ocupacions directes.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló aprueba una resolución de apoyo al sector cerámico.

La iniciativa propone impulsar medidas para abordar la situación del precio del gas natural mediante los cambios normativos que sean precisos.

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló aprobó ayer en el pleno de la Comisión Ejecutiva Provincial (CEP) una resolución de apoyo al sector cerámico ante los efectos que está teniendo la inestabilidad en los mercados energéticos y la invasión de Ucrania por parte de la Rusia de Vladimir Putin, que está provocado una escalada en los precios de las materias primas y los costes de producción. La iniciativa, que fue aprobada por unanimidad, propone  impulsar las medidas necesarias para abordar la situación del precio del gas natural mediante la introducción de los cambios normativos que sean precisos.

Además, insta a promover iniciativas que permitan acceder a nuevos mercados de gas natural a las empresas del sector cerámico y otras empresas gasintensivas coordinando esfuerzos conjuntos de compra. La ejecutiva provincial también propone abordar el desarrollo de un estatuto para las empresas consumidoras gasintensivas en línea con el existente para las electrointensivas que permita mejorar su competitividad e impulsar las medidas necesarias para facilitar alternativas a medio y largo plazo que permitan a la industria cerámica avanzar en su transición hacia fuentes de energía distintas del gas natural como los gases renovables, biometano o hidrógeno verde.

Cabe señalar que la industria cerámica española es una de las más importantes del mundo en su sector, y es líder en innovación, desarrollo tecnológico y calidad. Se trata de un motor económico de vital importancia, que exporta tres cuartas partes de su producción, y es la tercera industria que más aporta al superávit de la balanza comercial exterior española. Este sector está altamente concentrado en la provincia de Castellón, donde se sitúa prácticamente el 95% de toda la producción nacional, y supone el 8% de toda la producción industrial de la Comunidad Valenciana (más del 30% de la producción industrial de la provincia de Castellón), con cerca de 5.500 millones de facturación y generando más de 17.000 empleos directos.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud