Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

PENÍSCOLA

Esbrí presenta una moció perquè les forces polítiques de Peníscola donen suport al Fons de Cooperació Municipal que permet impulsar inversions

Este pla de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló ha aportat 1.400.395,08 euros a la localitat.
15/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, presenta una moció perquè totes les forces polítiques donen suport als Fons de Cooperació Municipal que permeten impulsar inversions a les localitats. Els Fons de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló han aportat 1.400.395,08 euros a Peníscola. Esbrí indica que “tots junts tindrem més força per a defensar i assegurar esta injecció econòmica tan necessària per a millorar les nostres poblacions”.

Els Fons de Cooperació Municipal és una quantia econòmica que la Generalitat Valenciana i Diputacions destinen als municipis des de 2017 i que els Ajuntaments poden decidir on destinar-los. “Els consistoris són les institucions més properes a la ciutadania i qui coneix realment les necessitats del poble i la ciutadania, per tant, els fons són una gran oportunitat de fer polítiques realment útils”, explica la portaveu.

“Són un impuls econòmic per als nostres pobles i ciutats, per això, demanem no judicialitzar ni bloquejar aquestos fons i remar tots junts cap a un finançament més just per als nostres municipis” afirma Esbrí. Els Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana i Diputacions han aportat 240 milions d’euros als municipis en els últims cinc anys. 

 


 

Esbrí presenta una moción para que las fuerzas políticas de Peñíscola apoyen el Fondo de Cooperación Municipal que permite impulsar inversiones.

Este plan de la Generalitat Valenciana y la Diputación de Castellón ha aportado 1.400.395,08 euros en la localidad.

La portavoz del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Peñíscola, Isabel Esbrí, presenta una moción para que todas las fuerzas políticas apoyen los Fondos de Cooperación Municipal que permiten impulsar inversiones en las localidades. Los Fondos de la Generalitat Valenciana y la Diputación de Castellón han aportado 1.400.395,08 euros en Peñíscola. Esbrí indica que “todos juntos tendremos más fuerza para defender y asegurar esta inyección económica tan necesaria para mejorar nuestras poblaciones”.

Los Fondos de Cooperación Municipal es una cuantía económica que la Generalitat Valenciana y Diputaciones destinan en los municipios desde 2017 y que los Ayuntamientos pueden decidir dónde destinarlos. “Los consistorios son las instituciones más próximas a la ciudadanía y quien conoce realmente las necesidades del pueblo y la ciudadanía, por lo tanto, los fondos son una gran oportunidad de hacer políticas realmente útiles”, explica la portavoz.

“Son un impulso económico para nuestros pueblos y ciudades, por eso, pedimos no judicializar ni bloquear estos fondos y remar todos juntos hacia una financiación más justa para nuestros municipios” afirma Esbrí. Los Fondos de Cooperación Municipal de la Generalitat Valenciana y Diputaciones han aportado 240 millones de euros en los municipios en los últimos cinco años.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud