Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

CONGRESSOS COMARCALS

Vanesa Périz i Benjamín Escriche són proclamats secretària i secretari generals del PSPV-PSOE a les comarques de l'Alcaltén-Millars i Alto Palancia

Périz apel·la al treball conjunt per optar a la Diputació amb majoria absoluta, i Escriche ressalta la integració per assolir un socialisme reforçat en les eleccions de 2023.
13/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Les localitats de Les Useres i Viver han acollit este diumenge els congressos comarcals del PSPV-PSOE on Vanesa Pérez i Benjamín Escriche han sigut proclamats secretària i secretari generals de l'Alcalatén-Millars i Alto Palancia, respectivament.

En el seu parlament a l'Espai Cultural de les Useres, Périz ha manifestat que, des de la Comissió Executiva Comarcal "treballarem totes i tots junts per a seguir creixent cap al futur, perquè els resultats que vam treure les passades eleccions, on vam recuperar el diputat del partit judicial de Llucena després de dotze anys, puguem millorar-los i així que els nostres companys i companyes puguen optar a la Diputació amb la llibertat que et dona una majoria absoluta". Périz ha agraït "el suport i la unitat" i ha dit estar "convençuda" que els nous membres de l'executiva comarcal "treballarem totes i tots junts per arribar molt alt".

Per la seua part, Escriche ha volgut agrair als companys i companyes "la confiança depositada novament en mi per a ocupar la secretaria general comarcal, la qual cosa és un immens honor i una enorme responsabilitat". Escriche ha ressaltat la ferma voluntat de treballar perquè el socialisme del Alto Palancia "isca reforçat". "L'important a l'hora de crear equips és sumar i integrar, perquè del que es tracta és de ser més i més forts, fer una comarca més vertebrada, i un lloc on poder desenvolupar el projecte de vida de qualsevol persona", ha assenyalat. Finalment, Escriche ha afirmat que l'objectiu "és molt clar, és maig de 2023, el moment en què hem d'oferir-li a la ciutadania del Alto Palancia els projectes, les idees i els equips que facen dels nostres pobles llocs més habitables i dignes”.

Seguint el calendari congressual, el dissabte 26 de març de 2022 a les 10:00 hores tindrà lloc el congrés de Ports-Maestrat en l'Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals D'Izco de Vinaròs (plaça de Sant Agustí, 7).

 


 

Vanesa Périz y Benjamín Escriche son proclamados secretaria y secretario generales del PSPV-PSOE en las comarcas del Alcaltén-Millars y Alto Palancia

Périz apela al trabajo conjunto para optar a la Diputación con mayoría absoluta, y Escriche resalta la integración para lograr un socialismo reforzado en las elecciones de 2023

Las localidades de les Useres y Viver han acogido este domingo los congresos comarcales del PSPV-PSOE donde Vanesa Pérez y Benjamín Escriche han sido proclamados secretaria y secretario generales del Alcalatén-Millars y Alto Palancia, respectivamente.

En su parlamento en el Espai Cultural de les Useres, Périz ha manifestado que, desde la Comisión Ejecutiva Comarcal "trabajaremos todas y todos juntos para seguir creciendo hacia el futuro, para que los resultados que sacamos las pasadas elecciones, donde recuperamos el diputado del partido judicial de Llucena después de doce años, podamos mejorarlos y así que nuestros compañeros y compañeras puedan optar a la Diputación con la libertad que te da una mayoría absoluta". Périz ha agradecido “el apoyo y la unidad" y ha dicho estar "convencida" de que los nuevos miembros de la ejecutiva comarcal "trabajaremos todas y todos juntos para llegar muy alto".

Por su parte, Escriche ha querido agradecer a los compañeros y compañeras "la confianza depositada nuevamente en mí para ocupar la secretaría general comarcal, lo que es un inmenso honor y una enorme responsabilidad". Escriche ha resaltado la firme voluntad de trabajar para que el socialismo del Alto Palancia "salga reforzado". "Lo importante a la hora de crear equipos es sumar e integrar, porque de lo que se trata es de ser más y más fuertes, hacer una comarca más vertebrada, y un lugar donde poder desarrollar el proyecto de vida de cualquier persona", ha señalado. Finalmente, Escriche ha afirmado que el objetivo "es muy claro, es mayo de 2023, el momento en que tenemos que ofrecerle a la ciudadanía del Alto Palancia los proyectos, las ideas y los equipos que hagan de nuestros pueblos lugares más habitables y dignos".

Siguiendo el calendario congresual, el sábado 26 de marzo de 2022 a las 10:00 horas tendrá lugar el congreso de Ports-Maestrat en el Auditorium Municipal Wenceslao Ayguals De Izco de Vinaròs (plaza de San Agustín, 7).


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud