Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

NULES

PSPV-PSOE de Nules proposa crear un pla d’accions per a erradicar la prostitució al municipi

Els socialistes presentaran una moció per a declarar a Nules municipi abolicionista de la prostitució i perquè es perseguisquen estes pràctiques.
12/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Nules proposa la creació d’un pla d’accions municipals per a erradicar la prostitució en la localitat. Els socialistes presentaran una moció per a declarar a Nules municipi abolicionista de la prostitució i perquè es perseguisquen estes pràctiques. El portaveu socialista, Adrián Sorribes, anuncia que “a banda de sol·licitar al govern central i autonòmic mesures contra la tracta sexual de persones, volem que l’equip de govern de Centrants en Nules (CenN) també prenga mesures per a acabar amb la prostitució present a la nostra ciutat”.

Els socialistes denuncien que en un camí concorregut en la localitat com és el camí Caminàs es practique la prostitució i des del municipi “es mire cap a un altre costat com que no està passant. S’ha de posar en marxa totes les ferramentes per a eliminar-la. No podem tindre la doble moral de posicionar-nos en contra i després no fer res des de les institucions per a aturar-la, hem de ser coherents”.

“El tràfic de dones i xiquetes amb finalitats d'explotació sexual i la prostitució són dos cares d'una mateixa realitat que no es poden separar. La tracta existix perquè hi ha demanda. És molt greu i des del PSOE volem que Nules siga un exemple de municipi que perseguix l’explotació”, conclou el portaveu.

 


 

PSPV-PSOE de Nules propone crear un plan de acciones para erradicar la prostitución en el municipio.

Los socialistas presentaran una moción para declarar Nules municipio abolicionista de la prostitución y para que se persigan estas prácticas.

El Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Nules propone la creación de un plan de acciones municipales para erradicar la prostitución en la localidad. Los socialistas presentarán una moción para declarar Nules municipio abolicionista de la prostitución y para que se persigan estas prácticas. El portavoz socialista, Adrián Sorribes, anuncia que “además de solicitar al gobierno central y autonómico medidas contra la trata sexual de personas, queremos que el equipo de gobierno de Centrants en Nules (CenN) también tome medidas para acabar con la prostitución presente en nuestra ciudad”.

Los socialistas denuncian que en un camino concurrido en la localidad como es el camino Caminàs se practique la prostitución y desde el municipio “se mire hacia otro lado como que no está pasando. Se tiene que poner en marcha todas las herramientas para eliminarla. No podemos tener la doble moral de posicionarnos en contra y después no hacer nada desde las instituciones para pararla, tenemos que ser coherentes”.

“El tráfico de mujeres y niñas con fines de explotación sexual y la prostitución son dos caras de una misma realidad que no se pueden separar. La trata existe porque hay demanda. Es muy grave y desde el PSOE queremos que Nules sea un ejemplo de municipio que persigue la explotación”, concluye el portavoz.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud