Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ONDA

Cerdà reprova la poca inversió en accessibilitat, patrimoni, cultura i camins del PP en Onda

En l’últim ple, el PP ha reduït la partida per a infraestructures i camins i no ha incorporat nous recursos per a la millora de barris, accessibilitat i cultura.
11/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora del PSPV-PSOE d'Onda, Silvia Cerdà, reprova la poca inversió en accessibilitat, patrimoni, cultura i camins del Partit Popular en Onda. Cerdà retrau el repartiment dels més de 5 milions de romanents "amb els quals no han incrementat cap euro a accessibilitat ni a millorar els barris, ni tampoc per a l'1,5% cultural amb el qual es podria invertir en el Castell, i a més, reduir fins als 40.000 euros els recursos per a infraestructures i camins".

Els socialistes demanaven un millor repartiment amb un augment en estes partides junt als fons FEDER i polígons que atenen a les necessitats que afecten el dia a dia de la ciutadania. La regidora destaca la falta de coherència de l'equip popular que afirma "voler continuar descobrint el nostre Castell, però després no destina més recursos perquè siga realitat, en canvi, assignen més d'un milió d'euros en festes front als 66.000 de millora de barris i accessibilitat".

Cerdà recorda que l'actual alcaldessa, Carmina Ballester, va ser qui va deixar quasi 5 milions d'euros de deute en 2015 sent regidora d'Hisenda a l'Ajuntament. "Així i tot, ens alegrem que Onda per fi tinga deute zero en el qual hem contribuït reduint-lo en tres milions d'euros i sense demanar cap préstec durant l'anterior legislatura".

 


 

Cerdà reprueba la poca inversión en accesibilidad, patrimonio, cultura y caminos del PP en Onda.

En el último pleno, el PP ha reducido la partida para infraestructuras y caminos y no ha incorporado nuevos recursos para la mejora de barrios, accesibilidad y cultura.

La regidora del PSPV-PSOE de Onda, Silvia Cerdà, reprueba la poca inversión en accesibilidad, patrimonio, cultura y caminos del Partido Popular en Onda. Cerdà reprocha el reparto de los más de 5 millones de remanentes "con los cuales no han incrementado ningún euro en accesibilidad ni a mejorar los barrios, ni tampoco para el 1,5% cultural con el cual se podría invertir en el Castillo, y además, reducir hasta los 40.000 euros los recursos para infraestructuras y caminos".

Los socialistas pedían un mejor reparto con un aumento en estas partidas junto a los fondos FEDER y polígonos que atienen a las necesidades que afecten el día a día de la ciudadanía. La regidora destaca la falta de coherencia del equipo popular que afirma "querer continuar descubriendo nuestro Castillo, pero después no destina más recursos para que sea realidad, en cambio, asignan más de un millón de euros en fiestas frente a los 66.000 de mejora de barrios y accesibilidad".

Cerdà recuerda que la actual alcaldesa, Carmina Ballester, fue quien dejó casi 5 millones de euros de deuda en 2015 siendo regidora de Hacienda en el Ayuntamiento. "Aun así, nos alegramos que Onda por fin tenga deuda cero en el cual hemos contribuido reduciéndolo en tres millones de euros y sin pedir ningún préstamo durante la anterior legislatura".


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud