Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

BENICÀSSIM

Miguel Alcalde agraeix a la diputació la redacció del pla antimosquits davant la inacció del PP i C's de Benicàssim

El portaveu explica que la deixadesa de l'equip de govern ja va impedir a l'ens provincial a actuar en el terme municipal l'any passat.
10/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha agraït a la Diputació de Castelló que haja redactat el pla de vol antimosquits per a Benicàssim davant la inacció del Partit Popular i Ciutadans. Així li ho ha traslladat Alcalde a la diputada provincial de Medi natural, María Jiménez en una reunió en la qual el portaveu socialista ha criticat la deixadesa de l'equip de govern que va impedir que l'ens provincial poguera actuar en el terme municipal l'any passat. A la reunió també ha assistit la regidora socialista María Carmen Tárrega.

Cal assenyalar que perquè la Diputació de Castelló puga dur a terme les accions aèries contra els mosquits, l'ajuntament ha de redactar el pla corresponent, una premissa que l'equip de govern de Benicàssim format pel Partit Popular i Ciutadans no van realitzar l'any passat, per la qual cosa no es va poder actuar en la localitat. Enguany, el PP i Cs tampoc han redactat el pla però la Diputació de Castelló, a través de l'àrea de Medi natural que dirigeix María Jiménez, ha assumit la redacció d'aquest, per la qual cosa Benicàssim comptarà amb les fumigacions aèries.

El socialista Miguel Alcalde també ha informat que aquest mes ja estan arribant queixes per part dels veïns per la presència de mosquits, que sol ser més significativa a l'estiu. "No redactar ni registrar un pla de vol per part de l'equip de govern del PP i Cs durant tot el 2021 ha empitjorat la presència de mosquits, per la qual cosa, agraïm que la Diputació haja pres cartes en l'assumpte redactant el pla de vol perquè no torne a succeir", explica el portaveu.

La Diputació de Castelló s'ha reunit amb els diferents ajuntaments i per a enguany ha augmentat un 30% les actuacions terrestres i dos vols anuals. Alcalde demana a l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, que "deixe el victimisme, principalment quan la seua inacció i la de C's va fer que la nostra ciutat no tinguera un pla de vol contra els mosquits".

 


 

Miguel Alcalde agradece a la diputación la redacción del plan antimosquitos ante la inacción del PP y C’s en Benicàssim.

El portavoz explica que la dejadez del equipo de gobierno ya impidió al ente provincial a actuar en el término municipal el año pasado.

El portavoz del Grupo Municipal Socialista de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha agradecido a la Diputación de Castellón que haya redactado el plan de vuelo antimosquitos para Benicàssim ante la inacción del Partido Popular y Ciudadanos. Así se lo ha trasladado Alcalde a la diputada provincial de Medio Natural, María Jiménez en una reunión en la que el portavoz socialista ha criticado la dejadez del equipo de gobierno que impidió que el ente provincial pudiera actuar en el término municipal el año pasado. A la reunión también ha asistido la concejala socialista María Carmen Tárrega.

Cabe señalar que para que la Diputación de Castelló pueda llevar a cabo las acciones aéreas contra los mosquitos, el ayuntamiento tiene que redactar el plan correspondiente, una premisa que el equipo de gobierno de Benicàssim formado por el Partido Popular y Ciudadanos no realizaron el año pasado, por lo que no se pudo actuar en la localidad. Este año, el PP y Cs tampoco han redactado el plan pero la Diputación de Castelló, a través del área de Medio Natural que dirige María Jiménez, han asumido la redacción del mismo, por lo que Benicàssim contará con las fumigaciones aéreas.

El socialista Miguel Alcalde también ha informado de que este mes ya están llegando quejas por parte de los vecinos por la presencia de mosquitos, que suele ser más significativa en verano. “No redactar ni registrar un plan de vuelo por parte del equipo de gobierno del PP y Cs durante todo 2021 ha empeorado la presencia de mosquitos, por lo que, agradecemos que la Diputación haya tomado cartas en el asunto redactando el plan de vuelo para que no vuelva a suceder”, explica el portavoz.

La Diputación de Castelló se ha reunido con los diferentes ayuntamientos y para este año ha aumentado un 30% las actuaciones terrestres y dos vuelos anuales. Alcalde pide a la alcaldesa de Benicàssim, Susana Marqués, que “deje el victimismo, principalmente cuando su inacción y la de C’s hizo que nuestra ciudad no tuviese un plan de vuelo contra los mosquitos”.

 

 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud