Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

UCRAÏNA

Falomir anuncia que el PSPV-PSOE de la província de Castelló presentarà una resolució de suport a les empreses afectades per l'agressió del govern de Rússia contra Ucraïna

La proposta, que es durà al plenari de la CEP del pròxim dilluns, demana a la Unió Europea la "màxima implicació" per a activar mesures que alleugen l'impacte que està tenint la guerra en el sector ceràmic, entre altres.
10/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat que la Comissió Executiva Provincial (CEP) durà al pròxim plenari que tindrà lloc el dilluns una resolució de suport a les empreses afectades per la invasió de Rússia a Ucraïna. La resolució demana a la Unió Europea la "màxima implicació" perquè s'activen les accions necessàries per a alleujar l'impacte que està tenint la guerra en el sector ceràmic, entre altres.

Falomir ha apuntat que des del partit socialista de la província de Castelló “anem a defensar els interessos de la nostra província, per això, anem a demanar a totes les instàncies totes les ajudes necessàries per a la nostra indústria”. Per això, s'activarà un calendari de reunions amb els sectors afectats per tal de conéixer la situació de primera mà i treballar de manera conjunta per buscar solucions.

Cal assenyalar que l'agressió de Rússia a Ucraïna està provocant un impacte en els costos energètics i el gas, la qual cosa està tenint conseqüències en els costos de producció de sectors tan importants per a la província de Castelló com és el sector ceràmic. També s'estan veent afectats altres sectors com el ramader, l’agricultura, la pesca i el sector energètic, entre altres.

És per això que, des de la CEP, i a través d'esta resolució, es demana a les administracions competents l'activació de mesures, ferramentes i les accions directes necessàries per ajudar a les indústries afectades a reduir el cost de les matèries primes energètiques.

A més a més, la resolució posa en valor el treball que s'està fent dins de la gestió del pla d'ajudes activat a nivell europeu en el qual el govern d'Espanya està plantejant mesures urgents davant aquesta situació.

 


 

Falomir anuncia que el PSPV-PSOE de la provincia de Castelló presentará una resolución de apoyo a las empresas afectadas por la agresión del gobierno de Rusia contra Ucrania.

La propuesta, que se llevará al pleno de la CEP del próximo lunes, pide a la Unión Europea la "máxima implicación" para activar medidas que alivien el impacto que está teniendo la guerra en el sector cerámico, entre otros

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciado que la Comisión Ejecutiva Provincial (CEP) llevará al próximo pleno que tendrá lugar el lunes una resolución de apoyo a las empresas afectadas por la invasión de Rusia a Ucrania. La resolución pide a la Unión Europea la "máxima implicación" para que se activen las acciones necesarias para aliviar el impacto que está teniendo la guerra en el sector cerámico, entre otros.

Falomir ha apuntado que desde el partido socialista de la provincia de Castelló “vamos a defender los intereses de nuestra provincia, por eso, vamos a pedir a todas las instancias todas las ayudas necesarias para nuestra industria”. Para ello, se activará un calendario de reuniones con los sectores afectados para conocer la situación de primera mano y trabajar de manera conjunta para buscar soluciones.

Cabe señalar que la agresión de Rusia a Ucrania está provocando un impacto en los costes energéticos y el gas, lo que está teniendo consecuencias en los costes de producción de sectores tan importantes para la provincia de Castelló como es el sector cerámico. También se están viendo afectados otros sectores como el ganadero, la agricultura, la pesca y el sector energético, entre otros.

Es por eso que, desde la CEP, y a través de esta resolución, se pide a las administraciones competentes la activación de medidas, herramientas y las acciones directas necesarias para ayudar a las industrias afectadas a reducir el coste de las materias primas energéticas.

Además, la resolución pone en valor el trabajo que se está haciendo en el seno de la gestión del plan de ayudas activado a nivel europeo en el que el gobierno de España está planteando medidas urgentes ante esta situación.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud