Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

8M - DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Falomir valora la manifestació del 8M com la constatació que en matèria d'igualtat "no farem ni un pas enrere"

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló defensa que el feminisme continuarà sent "essencial" en l'agenda política del Partit Socialista.
09/03/22
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha valorat la manifestació del 8M celebrada en Castelló (Dia Internacional de la Dona) com la constatació que en matèria d'igualtat "els i les socialistes no farem ni un pas enrere". A este respecte, Falomir ha defensat que el feminisme "continuarà sent essencial en l'agenda política del Partit Socialista" i que "continuarem lluitant perquè el feminisme també siga un valor fonamental en la consciència de tota la societat".

El màxim dirigent dels i les socialistes a la província de Castelló ha destacat que el feminisme "ha millorat la història de la humanitat, la de les dones, la de totes les persones i de l'espai comú que habitem" però ha alertat que, no obstant els avanços, "són molts els riscos a què ens enfrontem". "Davant la crispació, l'insuportable soroll, el negacionisme i la violència, hem de continuar sent combatius i combatives amb més feminisme, amb la conquista de més drets i vetlar Perquè hi haja una igualtat real i efectiva", ha assenyalat el secretari general provincial.

Falomir ha aprofitat per a destacar el fet que la Comunitat Valenciana, i gràcies al govern del Botànic de Ximo Puig, haja sigut la primera autonomia a obrir el procés per abolir la prostitució en Espanya. "A través de la Conselleria de Justícia que dirigeix la consellera Gabriela Bravo s'ha iniciat el camí per acabar amb la major expressió de vulneració dels drets humans de les dones i les xiquetes en el món víctimes de la prostitució. I ho ha fet amb reconeixent a les dones que són prostituïdes com a víctimes del terrorisme masclista, i prohibint als locals amb llicència de bar que funcionen com a prostíbuls".

"Este és el camí, el camí cap a la igualtat, la defensa i protecció de les dones i, sens dubte, el camí cap a una democràcia plena. Les dones són la meitat de la població i han d'estar representades en la mateixa mesura. Per això, seguirem fent camí, visibilitzant els casos de violència i discriminació contra la dona, posant en marxa les mesures que facen falta per a articular una eixida a totes les víctimes i garantir la igualtat d'oportunitats", ha conclòs Falomir.

 


 

Falomir valora la manifestación del 8M como la constatación que en materia de igualdad "no haremos ni un paso atrás"

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló defiende que el feminismo continuará siendo "esencial" en la agenda política del Partido Socialista

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha valorado la manifestación del 8M celebrada en Castelló (Día Internacional de la Mujer) como la constatación que en materia de igualdad "los y las socialistas no haremos ni un paso atrás". A este respeto, Falomir ha defendido que el feminismo "continuará siendo esencial en la agenda política del Partido Socialista" y que "continuaremos luchando para que el feminismo también sea un valor fundamental en la conciencia de toda la sociedad".

El máximo dirigente de los y las socialistas en la provincia de Castelló ha destacado que el feminismo "ha mejorado la historia de la humanidad, la de las mujeres, la de todas las personas y del espacio común que habitamos" pero ha alertado que, pese a los avances, "son muchos los riesgos a que nos enfrentamos". "Ante la crispación, el insoportable ruido, el negacionismo y la violencia, tenemos que continuar siendo combativos y combativas con más feminismo, con la conquista de más derechos y velar por que haya una igualdad real y efectiva", ha señalado el secretario general provincial.

Falomir ha aprovechado para destacar el hecho que la Comunidad Valenciana, y gracias al gobierno del Botánico de Ximo Puig, haya sido la primera autonomía en abrir el proceso para abolir la prostitución en España. "A través de la Conselleria de Justicia que dirige la consellera Gabriela Bravo se ha iniciado el camino para acabar con la mayor expresión de vulneración de los derechos humanos de las mujeres y las niñas en el mundo víctimas de la prostitución. Y lo ha hecho reconociendo a las mujeres que son prostituidas como víctimas del terrorismo machista, y prohibiendo a los locales con licencia de bar que funcionan como prostíbulos".

"Este es el camino, el camino hacia la igualdad, la defensa y protección de las mujeres y, sin duda, el camino hacia una democracia plena. Las mujeres son la mitad de la población y tienen que estar representadas en la misma medida. Por eso, seguiremos haciendo camino, visibilizando los casos de violencia y discriminación contra la mujer, poniendo en marcha las medidas que hagan falta para articular una salida a todas las víctimas y garantizar la igualdad de oportunidades", ha concluido Falomir.

 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud