Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera posa en valor la “fantàstica notícia” de l’adjudicació del IVACE de 5.700 metres quadrats de sòl industrial en el parc empresarial el Campaner d’Alcalà i Alcossebre

El portaveu socialista destaca que “això suposarà al voltant de 400.000 euros d’inversió per a dinamitzar l’economia amb la implantació d’una nova mercantil”
29/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre posa en valor la fantàstica notícia que significa per al municipi l’adjudicació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que depèn de la Generalitat, en el parc empresarial el Campaner del terme municipal. Ronchera explica que “l’organisme valencià ha adjudicat en 5.700 metres quadrats de sòl industrial en este polígon que seran un bon impuls per a l’economia local, demostrant que la Generalitat, presidida pel socialista Ximo Puig, està invertint en la recuperació econòmica després de la crisi provocada per la pandèmia”.

Esta iniciativa empresarial anirà acompanyada d’una inversió que podria arribar als 400.000 euros. L’adjudicació s’ha produït baix la modalitat de dret de superfície i permetrà la implantació d’una nova empresa, Prefal AJ SL, dedicada a la fabricació de productes de ferro i de formigó prefabricat. 

A més, l’IVACE ha establert un termini de presentació fins al 15 de març del 2022 per a l’adquisició de sòl industrial en el Campaner per a les persones que estiguin interessades.

 


 

Joan Ronchera pone en valor la “fantástica noticia” de la adjudicación del IVACE de 5.700 metros cuadrados de suelo industrial en el parque empresarial el Campaner de Alcalà y Alcossebre.

El portavoz socialista destaca que “esto supondrá alrededor de 400.000 euros de inversión para dinamizar la economía con la implantación de una nueva mercantil”

El portavoz del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Alcalà de Xivert y Alcossebre pone en valor la fantástica noticia que significa para el municipio la adjudicación del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), que depende de la Generalitat, en el parque empresarial el Campanero del término municipal. Ronchera explica que “el organismo valenciano ha adjudicado en 5.700 metros cuadrados de suelo industrial en este polígono que serán un buen impulso para la economía local, demostrando que la Generalitat, presidida por el socialista Ximo Puig, está invirtiendo en la recuperación económica después de la crisis provocada por la pandemia”.

Esta iniciativa empresarial irá acompañada de una inversión que podría llegar a los 400.000 euros. La adjudicación se ha producido bajo la modalidad de derecho de superficie y permitirá la implantación de una nueva empresa, Prefal AJ SL, dedicada a la fabricación de productos de hierro y de hormigón prefabricado.

Además, el IVACE ha establecido un plazo de presentación hasta el 15 de marzo del 2022 para la adquisición de suelo industrial en el Campaner para las personas que estén interesadas.

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud