Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

LES USERES

Rafa Porcar trasllada a Sanitat les reivindicacions ciutadanes al voltant del centre de salut de les Useres davant la inacció de l’alcalde

Les veïnes i veïns demanen que torne el servei de pediatria a la localitat, que se complisquen els horaris i que hi haja un metge assignat i no diversos facultatius.
28/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de les Useres, Rafa Porcar, ha traslladat al director territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastián, les demandes de la ciutadania al voltant del centre davant la inacció de l’alcalde de la localitat, Jaime Martínez. Porcar assegura que “l’alcalde no ha complit amb les seues funcions i, una vegada més, ha demostrat la seua deixadesa i manca de gestió per a millorar la vida de la ciutadania de les Useres. Front a això, des del PSPV-PSOE, ens vam posar en marxa i vam sol·licitar la reunió amb el director territorial per tal de donar a conèixer la situació que viuen les veïnes i veïns del nostre municipi”.

Porcar ha traslladat a Sebastián les demandes veïnals que són “que el metge de les Useres siga únic i no vaja en rotació, un fet que propicia que moltes setmanes vinguen fins a tres metges, quan la gent del poble necessita una persona de referència. A més, volem que torne el servei de pediatria al centre de salut i que se complisca el horari per part dels facultatius, ja que estem observant com moltes vegades no passa”.

El portaveu socialista indica que “si volem lluitar contra el despoblament, hem de tindre en compte estes coses, ja que si anem restant serveis a municipis com les Useres, dificultem la vida” i conclou dient que “hem traslladat al director territorial que li farem arribar les signatures que s’han recollit al municipi amb un escrit amb les reivindicacions i ens ha assegurat que farà arribar a la Conselleria estes demandes per tal de que s’estudien quan més prompte possible”.

 


 

Rafa Porcar traslada a Sanidad las reivindicaciones ciudadanas sobre el centro de salud de les Useres ante la inacción del alcalde 

Las vecinas y vecinos piden que vuelva el servicio de pediatría en la localidad, que se cumplan los horarios y que haya un médico asignado y no varios facultativos.

El portavoz del Grupo Municipal Socialista en el Ayuntamiento de les Useres, Rafa Porcar, ha trasladado al director territorial de Sanidad, Edelmiro Sebastián, las demandas de la ciudadanía sobre el centro ante la inacción del alcalde de la localidad, Jaime Martínez. Porcar asegura que “el alcalde no ha cumplido con sus funciones y, una vez más, ha demostrado su dejadez y carencia de gestión para mejorar la vida de la ciudadanía de les Useres. Frente a esto, desde el PSPV-PSOE, nos pusimos en marcha y solicitamos la reunión con el director territorial para dar a conocer la situación que viven las vecinas y vecinos de nuestro municipio”.

Porcar ha trasladado a Sebastián las demandas vecinales que son “que el médico de les Useres sea único y no vaya en rotación, un hecho que propicia que muchas semanas vengan hasta tres médicos, cuando la gente del pueblo necesita una persona de referencia. Además, queremos que vuelva el servicio de pediatría en el centro de salud y que se cumpla el horario por parte de los facultativos, ya que estamos observando cómo muchas veces no pasa”.

El portavoz socialista indica que “si queremos luchar contra el despoblamiento, tenemos que tener en cuenta estas cosas, ya que si vamos restando servicios a municipios como les Useres, dificultamos la vida” y concluye diciendo que “hemos trasladado al director territorial que le haremos llegar las firmas que se han recogido en el municipio con un escrito con las reivindicaciones y nos ha asegurado que hará llegar a la Conselleria estas demandas para que se estudien lo más pronto posible”.

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud