Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

PENÍSCOLA

Esbrí (PSPV-PSOE) lamenta que el pressupost de 2022 no incloga els interessos de tota la ciutadania

El partit socialista ha votat en contra de la seua aprovació perquè inclou una quantitat destinada a productivitat sense estar regulada.
23/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, lamenta que el pressupost de 2022 no incloga els interessos de tota la ciutadania. El partit socialista ha votat en contra dels nous comptes municipals també perquè les quantitats destinades a productivitat no estan regulades, el que fomenta les desigualtats entre el personal de l’Ajuntament. Isabel Esbrí indica que “un any més, hem trobat a faltar el consens i la col·laboració per tal de que les nostres propostes formen part del nou pressupost”.

El grup municipal socialista va proposar al Partit Popular incloure partides per a: ajudes al transport per a l'alumnat que curse estudis fora del municipi, crear una passarel·la sobre el barranc de Moles, instal·lar fibra òptica a la carretera Estació, finalitzar la urbanització Cap Blanc, executar, conservar i millorar el Centre d'Estudis de Peníscola, servei de transport públic durant tot l'any per a les zones de la perifèria del municipi, un parc infantil a la zona Llandells, contractar un servei de biblioteca en platges, redactar i elaborar un nou PGOU i una escola infantil municipal.

“L’equip de govern ens va citar per a aportar els nostres projectes, però de què ens servix si després no s’inclouen. No demanem l’aplicació de totes, però sí, tindre en compte gran part de les peticions que, en definitiva, són demandes de la ciutadania. Com sempre, queden totes en un caixó. Un any més, hem vist com s’elabora el pressupost amb el PP: ràpid i sense un full de ruta que seguir. Açò ens portarà de nou, nombroses modificacions de crèdit i reconeixements extrajudicials escandalosos” conclou Esbrí.

 


 

Isabel Esbrí lamenta que el presupuesto de 2022 no incluya los intereses de toda la ciudadanía.

El partido socialista ha votado en contra de su aprobación porque incluye una cantidad destinada a productividad sin estar regulada

La portavoz del PSPV-PSOE de Peñíscola, Isabel Esbrí, lamenta que el presupuesto de 2022 no incluya los intereses de toda la ciudadanía. El partido socialista ha votado en contra de las nuevas cuentas municipales también porque las cantidades destinadas a productividad no están reguladas, lo que fomenta las desigualdades entre el personal del Ayuntamiento. Isabel Esbrí indica que “un año más, hemos echado de menos el consenso y la colaboración para que nuestras propuestas formen parte del nuevo presupuesto”.

El grupo municipal socialista propuso al Partido Popular incluir partidas para: ayudas al transporte para el alumnado que curse estudios fuera del municipio, crear una pasarela sobre el barranco de Moles, instalar fibra óptica en la carretera Estación, finalizar la urbanización Cap Blanc, ejecutar, conservar y mejorar el Centro de Estudios de Peñíscola, servicio de transporte público durante todo el año para las zonas de la periferia del municipio, un parque infantil en la zona Llandells, contratar un servicio de biblioteca en playas, redactar y elaborar un nuevo PGOU y una escuela infantil municipal.

“El equipo de gobierno nos citó para aportar nuestros proyectos, pero de qué nos sirve si después no se incluyen. No pedimos la aplicación de todas, pero sí, tener en cuenta gran parte de las peticiones que, en definitiva, son demandas de la ciudadanía. Como siempre, quedan todas en un cajón. Un año más, hemos visto cómo se elabora el presupuesto con el PP: rápido y sin una hoja de ruta que seguir. Esto nos llevará de nuevo a numerosas modificaciones de crédito y reconocimientos extrajudiciales escandalosos” concluye Esbrí

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud