Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Ronchera celebra que el Govern central incloga a Alcalà de Xivert i Alcossebre en els Plans de Sostenibilitat Turística en Destins

L’ens nacional finançarà amb tres milions d’euros diverses actuacions turístiques del municipi com el desenvolupament d’un Sistema d’Intel·ligència Turística.
23/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, celebra que el Govern central haja inclòs a Alcalà de Xivert i Alcossebre entre els 169 projectes del programa de Plan de Sostenibilitat Turística en Destins. L’ens nacional finançarà amb tres milions d’euros diverses actuacions turístiques del municipi. Joan Ronchera destaca que “en la província de Castelló només dos municipis rebrem esta subvenció que ens ajudarà a millorar la nostra competitivitat en turisme i fomentar noves oportunitats d’ocupació i d’activitat”.

El projecte de la localitat inclou la gestió de l’ús públic i posada en valor del Parc Natural de la Serra d’Irta, la creació d’un bulevard de connexió entre Alcalà de Xivert i Alcossebre, el desenvolupament d’un Sistema d’Intel·ligència Turística, la instal·lació de MUPIS SOS en platges sense vigilància i la conversió en zona de vianants del centre d’Alcossebre.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme destinarà quasi 50 milions d’euros en 11 localitats de la Comunitat Valenciana que podran gestionar les entitats locals beneficiàries. El programa està sufragat amb els fons de recuperació europeus. El portaveu socialista indica que “estes actuacions seran una espenta cap a un turisme més competitiu amb un model més respectuós amb el medi ambient i accessible per a tots, que no només beneficiarà als turistes, sinó a la població local que podrà fer ús dels nous serveis”.

 


 

Joan Ronchera celebra que el Gobierno central incluya en Alcalà de Xivert y Alcossebre en los Planes de Sostenibilidad Turística en Destinos.

El ente nacional financiará con tres millones de euros diversas actuaciones turísticas del municipio como el desarrollo de un Sistema de Inteligencia Turística.

El portavoz socialista de Alcalà de Xivert y Alcossebre, Joan Ronchera, celebra que el Gobierno central haya incluido en Alcalà de Xivert y Alcossebre entre los 169 proyectos del programa de Plan de Sostenibilidad Turística en Destinos. El ente nacional financiará con tres millones de euros diversas actuaciones turísticas del municipio. Joan Ronchera destaca que “en la provincia de Castelló solo dos municipios recibiremos esta subvención que nos ayudará a mejorar nuestra competitividad en turismo y fomentar nuevas oportunidades de ocupación y de actividad”.

El proyecto de la localidad incluye la gestión del uso público y puesta en valor del Parque Natural de la Sierra de Irta, la creación de un bulevar de conexión entre Alcalà de Xivert y Alcossebre, el desarrollo de un Sistema de Inteligencia Turística, la instalación de MUPIS SOS en playas sin vigilancia y la peatonalización del centro de Alcossebre.

El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo destinará casi 50 millones de euros en 11 localidades de la Comunidad Valenciana que podrán gestionar las entidades locales beneficiarias. El programa está sufragado con los fondos de recuperación europeos. El portavoz socialista indica que “estas actuaciones serán un empujón hacia un turismo más competitivo con un modelo más respetuoso con el medio ambiente y accesible para todos, que no solo beneficiará a los turistas, sino en la población local que podrá hacer uso de los nuevos servicios”.

 Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud