Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

NULES

Susana Ros celebra l'avanç en el projecte per a protegir la costa de Nules

La diputada socialista en el Congrés per Castelló valora l'aposta ferma del president del Govern, Pedro Sánchez, per la regeneració del litoral.
21/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La diputada socialista en el Congrés per Castelló i membre de l'executiva nacional, Susana Ros, ha celebrat l'avanç que, a través del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, s'està fent en relació amb el projecte per a l'estabilització del tram de costa de Les Marines, en el terme municipal de Nules, i que es suma a l'execució de les esculleres d'Almenara, que ja estan en execució. En concret, el projecte de Nules ja ha sigut redactat, s'ha sotmés a l'avaluació d'impacte ambiental, i ha obtingut informe favorable. Actualment, s'està adaptant el projecte a les estipulacions de la citada declaració d'impacte i es licitarà i executarà l'obra quan acabe la tramitació administrativa.

A este respecte, Ros ha assenyalat que estes actuacions són "un exemple de l'aposta ferma del president del Govern, Pedro Sánchez, per protegir la costa de Castelló". "El partit socialista té com a prioritat màxima donar solucions per a minimitzar l'impacte dels temporals que, a causa de l'efecte del canvi climàtic, cada vegada són més freqüents i, sobretot, el partit socialista té clar que no es poden repetir els errors del passat amb una Llei de Costes del 2013 on el Partit Popular va prioritzar l'explotació del litoral abans que garantir la seguretat física dels ciutadans".

La diputada nacional ha defensat que "l'únic partit compromés amb la protecció de la costa ha sigut el partit socialista i ho ha fet amb fets, amb les Estratègies per a la Protecció de la Costa Espanyola en les quals la Direcció General de la Costa i la Mar està treballant. La primera acció ha sigut atendre una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'Almenara amb la construcció dels espigons, i també amb l'avanç del projecte de Nules”.

 


 

Susana Ros celebra el avance en el proyecto para proteger la costa de Nules.

La diputada socialista en el Congreso por Castelló valora la apuesta firme del presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, por la regeneración del litoral.

La diputada socialista en el Congreso por Castelló y miembro de la ejecutiva nacional, Susana Ros, ha celebrado el avance que, a través del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, se está haciendo en relación con el proyecto para la estabilización del tramo de costa de Les Marines, en el término municipal de Nules, y que se suma a la ejecución de los espigones de Almenara, que ya están en ejecución. En concreto, el proyecto de Nules ya ha sido redactado, se ha sometido a la evaluación de impacto ambiental, y ha obtenido informe favorable. Actualmente, se está adaptando el proyecto a las estipulaciones de la citada declaración de impacto y se licitará y ejecutará la obra cuando acabe la tramitación administrativa.

A este respeto, Ros ha señalado que estas actuaciones son "un ejemplo de la apuesta firme del presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, para proteger la costa de Castelló". "El partido socialista tiene como prioridad máxima dar soluciones para minimizar el impacto de los temporales que, a causa del efecto del cambio climático, cada vez son más frecuentes y, sobre todo, el partido socialista tiene claro que no se pueden repetir los errores del pasado con una Ley de Costas del 2013 donde el Partido Popular priorizó la explotación del litoral antes de que garantizar la seguridad física de los ciudadanos".

La diputada nacional ha defendido que "el único partido comprometido con la protección de la costa ha sido el partido socialista y lo ha realizado con hechos, con las Estrategias para la Protección de la Costa Española en las que la Dirección General de la Costa y el Mar está trabajando. La primera acción ha sido atender una reivindicación histórica de los vecinos y vecinas de Almenara con la construcción de los espigones, y también con el avance del proyecto de Nules”.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud