Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

FUNDACIÓ MAZ AUB

Susana Ros defensa en el Congrés una PNL per a impulsar la difusió de l'obra de Max Aub

La iniciativa, debatuda en la comissió de Cultura i Esport, es proposa amb motiu de la commemoració en 2022 del 50 aniversari de la defunció de l'escriptor.
16/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La diputada socialista en el Congrés per Castelló i membre de l'executiva nacional, Susana Ros, ha defensat una proposició no de llei (PNL) per a impulsar la difusió de l'obra de Max Aub. La iniciativa, debatuda en la comissió de Cultura i Esport, es proposa amb motiu de la commemoració en 2022 del 50 aniversari de la defunció de l'escriptor.

Tal com ha explicat Ros, en 2022 també se celebrarà el 25 aniversari de la creació de la fundació Max Aub en el municipi de Segorbe, "una fundació que recull els valors que va promulgar Max Aub en vida" i ha destacat la necessitat de "continuar defensant la cultura com a eina d'apoderament que ens permeta desenvolupar-nos com a persones lliures en una societat democràtica i igualitària".

Ros ha assenyalat que l'efemèride "mereix una digna celebració i quina millor celebració que la difusió de l'obra de Max Aub i això és el que demanem en aquesta PNL". "Fer justícia, reparar i reconéixer el nostre patrimoni cultural i literari és imprescindible per a un país que vol viure en pau i en democràcia", ha afegit.

Cal assenyalar que la diputada socialista es va reunir amb la presidenta de la fundació el mes d'abril passat quan va constatar els moments de dificultat que ha passat la fundació, a causa de la supressió per part del govern del Partit Popular de Mariano Rajoy, de la subvenció que rebia.

 


 

Susana Ros defiende en el Congreso una PNL para impulsar la difusión de la obra de Max Aub

La iniciativa, debatida en la comisión de Cultura y Deporte, se propone con motivo de la conmemoración en 2022 del 50 aniversario del fallecimiento del escritor.

La diputada socialista en el Congreso por Castelló y miembro de la ejecutiva nacional, Susana Ros, ha defendido una proposición no de ley (PNL)  para impulsar la difusión de la obra de Max Aub. La iniciativa, debatida en la comisión de Cultura y Deporte, se propone con motivo de la conmemoración en 2022 del 50 aniversario del fallecimiento del escritor.

Tal como ha explicado Ros, en 2022 también se celebrará el 25 aniversario de la creación de la fundación Max Aub en el municipio de Segorbe, “una fundación que recoge los valores que promulgó Max Aub en vida” y ha destacado la necesidad de "seguir defendiendo la cultura como herramienta de empoderamiento que nos permita desarrollarnos como personas libres en una sociedad democrática y igualitaria”.

Ros ha señalado que la efeméride "merece una digna celebración y qué mejor celebración que la difusión de la obra de Max Aub y eso es lo que pedimos en esta PNL”. “Hacer justicia, reparar y reconocer nuestro patrimonio cultural y literario es imprescindible para un país que quiere  vivir en paz y en democracia”, ha añadido.

Cabe señalar que la diputada socialista se reunió con la presidenta de la fundación el pasado mes de abril cuando constató los momentos de dificultad que ha pasado la fundación, debido a la supresión por parte del gobierno del Partido Popular de Mariano Rajoy, de la subvención que recibía. 


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud