Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

NULES

Ramón Martínez sol·licita al govern local de CeN i Més Nules facilite transport gratuït a la població perquè puga vacunar-se de la Covid-19 i la grip en l’Hospital de la Plana

El grup municipal socialista anima a la ciutadania de Nules a vacunar-se en la jornada de vacunació sense cita del dissabte 18 de desembre.
16/12/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El regidor del PSPV–PSOE de Nules, Ramón Martínez, sol·licita al govern local de Centrats en Nules i Més Nules que facilite un mitjà de transport gratuït a la població perquè puga acudir a la jornada de vacunació sense cita de la Covid-19 en l’Hospital de la Plana el pròxim dissabte 18 de desembre. Ramón Martínez anima a la ciutadania a “aprofitar l’ocasió i protegir-se de la malaltia junt amb la grip. Hi ha persones al nostre municipi que no disposen de transport per a poder anar i hem d’assegurar que tots tinguen les mateixes oportunitats. La vacuna és essencial per a poder superar la pandèmia”. 

La Conselleria de Sanitat ha habilitat l’hospital de 9.00 a 21.00 hores perquè la població que encara no té la primera o segona dosi de la vacuna de la Covid-19 puga vacunar-se. També per a aquelles persones que complisquen amb els requisits de la vacuna de record, i a més a més, es vacunara de la grip a les persones majors de 65 anys o que pertanyen a grups de risc.

“Disposar de transport directe des de Nules fins a l’Hospital de la Plana ajudaria a fomentar la vacunació, ja que la ciutadania podria vacunar-se en menys temps i més comoditat” assenyala el regidor socialista i espera que més gent “continue animant-se a posar-se la vacuna per tal de protegir-se ells mateixos i a les persones que l’envolten. Sempre recordant que igualment hem de respectar les mesures sanitàries”.

 


 

Martínez solicita en el gobierno local de CeN y Més Nules facilite transporte gratuito a la población para que pueda vacunarse de la Covid-19 y la gripe en el Hospital de la Plana 

El grupo municipal socialista anima a la ciudadanía de Nules a vacunarse en la jornada de vacunación sin cita del sábado 18 de diciembre.

El regidor del PSPV – PSOE de Nules, Ramón Martínez, solicita al gobierno local de Centrats en Nules y Més Nules que facilite un medio de transporte gratuito a la población para que pueda acudir a la jornada de vacunación sin cita de la Covid-19 en el Hospital de la Plana el próximo sábado 18 de diciembre. Ramón Martínez anima a la ciudadanía a “aprovechar la ocasión y protegerse de la enfermedad junto con la gripe. Hay personas en nuestro municipio que no disponen de transporte para poder ir y tenemos que asegurar que todos tengan las mismas oportunidades. La vacuna es esencial para poder superar la pandemia”. 

La Conselleria de Sanidad ha habilitado el hospital de 9.00 a 21.00 horas para que la población que todavía no tiene la primera o segunda dosis de la vacuna de la Covid-19 pueda vacunarse. También para aquellas personas que cumplan con los requisitos de la vacuna de recuerdo, y además, se vacunará de la gripe a las personas mayores de 65 años o que pertenecen a grupos de riesgo.

“Disponer de transporte directo desde Nules hasta el Hospital de la Plana ayudaría a fomentar la vacunación, ya que la ciudadanía podría vacunarse en menos tiempo y más comodidad” señala el regidor socialista y espera que más gente “continúe animándose a ponerse la vacuna para protegerse a ellos mismos y a las personas que lo rodean. Siempre recordando que igualmente tenemos que respetar las medidas sanitarias”.


Otras Noticias

PLA DE XOC DE RESPOSTA A LA GUERRA. 06/04/22

Ros afirma que la baixada del preu del carburant "és un exemple del suport del govern de Pedro Sánchez a les empreses i la ciutadania"

La diputada en el Congrés per Castelló assenyala que els i les socialistes "conti-nuem treballant per a protegir els sectors i col·lectius més vulnerables"

ALGIMIA DE ALMONACID. 06/04/22

El PSPV-PSOE d'Algimia de Almonacid adverteix d'una sanció de 8.500 euros de la CHJ a l'ajuntament per la mala gestió del PP

El portaveu del grup municipal socialista, Luis Miguel Martí, lamenta que aquests diners hauran de ser pagats per les i els veïns del municipi

NULES. 06/04/22

Ramón Martínez reclama la neteja de les deixalles del Camí de la Mar que es troben a la vora del canal

“Quan ploga tornaran a caure, taponaran el canal i provocaran problemes en la zo-na agrícola”, denuncia el regidor socialista.

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud