Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Un Gobierno Limpio

Reunió telemàtica
Reunió telemàtica
PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.
15/09/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha proposat un total de 25 esmenes en relació amb l'economia i l'ocupació perquè siguen incloses en la ponència marc del 40 Congrés Federal. Les aportacions s'han dut a terme durant el calendari de grups de treball impulsat per l'executiva provincial amb l'objectiu de fomentar la participació activa de la militància, com l'actiu més important que és del partit, així com l'obertura del partit per a demostrar que la província té idees per a aportar al conjunt del país.

Sota el títol d'‘Economia i ocupació. Innovació i digitalització’, el grup de treball ha sigut coordinat per la secretària provincial Merche Galí i el secretari provincial José Vicente Andrés, i en el mateix s'han proposat esmenes rellevants com la necessitat de tindre en compte les dificultats d'adaptació a la transició d'energètica de determinats sectors, com el tauleller, en el que encara no existeix la tecnologia per a canviar substantivament la seua dependència de fonts energètiques no renovables.

Així mateix, i en relació amb els avanços actuals, en els quals encara hi ha molt de marge per a millorar la seguretat de l'activitat de les persones autònomes enfront de les contingències de la vida i del cicle econòmic, es proposa el deure de facilitar i incentivar la incorporació de les dones al treball autònom i reforçar les prestacions dels autònoms i les autònomes.

També es proposa l’objectiu d’assolir les 35 hores laborals així com el compromís de les i els socialistes en avançar en la reducció de la jornada laboral paral·lelament amb el creixement de la productivitat.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló propone 25 enmiendas sobre economía y ocupación para incluir en la ponencia marco del 40 Congreso Federal.

Entre las aportaciones destaca tener en cuenta las dificultades del sector azulejero para cambiar la dependencia de fuentes energéticas no renovables.

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló ha propuesto un total de 25 enmiendas con relación a la economía y el empleo para que sean incluidas en la ponencia marco del 40 Congreso Federal. Las aportaciones se han llevado a cabo durante el calendario de grupos de trabajo impulsado por la ejecutiva provincial con el objetivo de fomentar la participación activa de la militancia, como el activo más importante que es del partido, así como la apertura del partido para demostrar que la provincia tiene ideas para aportar al conjunto del país.

Bajo el título de ‘Economía y ocupación. Innovación y digitalización’, el grupo de trabajo ha sido coordinado por la secretaria provincial Merche Galí y el secretario provincial José Vicente Andrés, y en el mismo se han propuesto enmiendas relevantes como la necesidad de tener en cuenta las dificultades de adaptación a la transición de energética de determinados sectores, como el azulejero, en el que todavía no existe la tecnología para cambiar sustantivamente su dependencia de fuentes energéticas no renovables.

Asimismo, y en relación a los avances actuales, en los que todavía hay mucho margen para mejorar la seguridad de la actividad de las personas autónomas frente a las contingencias de la vida y del ciclo económico, se propone el deber de facilitar e incentivar la incorporación de las mujeres al trabajo autónomo y reforzar las prestaciones de los autónomos y las autónomas.

También se propone el objetivo de lograr las 35 horas laborales así como el compromiso de las y los socialistas por avanzar en la reducción de la jornada laboral paralelamente con el crecimiento de la productividad.


Otras Noticias

BENAFIGOS. 24/11/21

Silvia Agost posa en valor la inversió de 140.000 euros de la Diputació de Castelló en Benafigos

La regidora socialista destaca que "s'ha pogut arreglar la plaça dels jubilats i s'ha posat en marxa l'escoleta d'estiu i tallers per a gent major, entre d'altres coses"

BENICÀSSIM. 24/11/21

Miguel Alcalde critica la gestió de Vila Elisa que contínua sense servei de restauració i cultural després de tres anys de la reconstrucció

El portaveu afirma que “el PP i Ciutadans han presentat una licitació desproporcionada i no han complit amb l'ús cultural que van prometre”

LES COVES DE VINROMÀ. 24/11/21

El PSPV-PSOE de les Coves de Vinromà gestiona amb la conselleria el canvi de tràfic de camions per evitar que passen per l'antiga CV-10 mentre s'executen les obres de la rotonda

El portaveu del grup municipal socialista, Gustavo Viol, assenyala que "davant l'immobilisme de l'alcaldessa, el grup municipal socialista treballa per donar solució als problemes del veïnat"

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud