Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Encarna Ribes, regidora del PSPV-PSOE a Onda
Encarna Ribes, regidora del PSPV-PSOE a Onda
ONDA

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua construcció”
09/09/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE d’Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege la construcció de la nova escola infantil Sambori, per tal d’atendre les necessitats de la comunitat educativa. La regidora del PSPV-PSOE a Onda, Encarna Ribes, lamenta que “durant els més de dos anys del govern popular a la localitat encara no ha preparat ni una memòria vàlida de l’escola infantil a pesar que l’aprovació i la sol·licitud a la Generalitat Valenciana ja es va fer en l’anterior legislatura. És incomprensible que no mostren interés pels més de 5 milions d’euros que s’invertirien en augmentar les places públiques en esta etapa educativa, cada vegada més demandada, i millorar les infraestructures educatives a Onda”.

La Conselleria d’Educació ha demanat en diverses ocasions a l’Ajuntament d’Onda que solucione els punts de la seua memòria que no estan acord a les normatives estipulades per a escometre les obres. Tampoc ha dut a plenari l'acceptació de competències per poder iniciar els projectes i després l'execució de l’obra. Ribes valora esta gestió com “nefasta” i afirma que “paralitzar este projecte només demostra que a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, no li agrada el Pla Edificant. Ha fet el mateix en altres ocasions, com endarrerir la petició dels excedents dels projectes d’este pla perquè es puguen invertir en noves actuacions”.

“Només han de presentar unes memòries vàlides perquè es pose en marxa i es solucione els problemes estructurals de l'actual edificació. Nosaltres vam proposar una estructura on s'aprofiten millor els espais, una nova distribució per a millorar l'eficiència energètica i una ampliació d'aules per a acollir a més xiquets i xiquetes” explica la regidora socialista, i afirma que “una vegada més, Carmina Ballester deixa oblidats a tota la comunitat educativa”.

 


 

El PSPV-PSOE de Onda insta al Partido Popular de Onda que desbloquee el proyecto de la nueva escuela infantil Sambori

La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar de que en la anterior legislatura dejamos avanzado el proyecto, el equipo de gobierno del PP lleva más de dos años sin gestionar su construcción”

El PSPV-PSOE de Onda insta al Partido Popular de Onda que desbloquee la construcción de la nueva escuela infantil Sambori, para atender las necesidades de la comunidad educativa. La regidora del PSPV-PSOE en Onda, Encarna Ribes, lamenta que “durante los más de dos años del gobierno popular en la localidad todavía no ha preparado ni una memoria válida de la escuela infantil a pesar de que la aprobación y la solicitud en la Generalitat Valenciana ya se hizo en la anterior legislatura. Es incomprensible que no muestren interés por los más de 5 millones de euros que se invertirían en aumentar las plazas públicas en esta etapa educativa, cada vez más demandada, y mejorar las infraestructuras educativas en Onda”.

La Consellería de Educación ha pedido en varias ocasiones en el Ayuntamiento de Onda que solucione los puntos de su memoria que no están acuerdo a las normativas estipuladas para acometer las obras. Tampoco ha llevado a plenario la aceptación de competencias para poder iniciar los proyectos y después la ejecución de la obra. Ribes valora esta gestión como “nefasta” y afirma que “paralizar este proyecto solo demuestra que a la alcaldesa de Onda, Carmina Ballester, no le gusta el Pla Edificant. Ha hecho lo mismo en otras ocasiones, como atrasar la petición de los excedentes de los proyectos de este plan para que se puedan invertir en nuevas actuaciones”.

“Solo tienen que presentar unas memorias válidas para que se ponga en marcha y se solucione los problemas estructurales de la actual edificación. Nosotros propusimos una estructura donde se aprovechan mejor los espacios, una nueva distribución para mejorar la eficiencia energética y una ampliación de aulas para acoger a más niños y niñas” explica la regidora socialista, y afirma que “una vez más, Carmina Ballester deja olvidados a toda la comunidad educativa”

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud