Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Reunió telemàtica
Reunió telemàtica
40 CONGRÉS FEDERAL

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 33 esmenes sobre transició ecològica per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca dotar als ajuntaments dels recursos adequats per a garantir una gestió responsable dels espais hídrics i forestals.
09/09/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha proposat un total de 33 esmenes amb relació a les accions per escometre una transició ecològica justa perquè siguen incloses en la ponència marc del 40 Congrés Federal. Les aportacions shan dut a terme durant el calendari de grups de treball impulsat per lexecutiva provincial amb lobjectiu de fomentar la participació activa de la militància, com lactiu més important que és del partit, així com l'obertura del partit per demostrar que la província té idees per aportar al conjunt del país.

Sota el títol de Transició ecològica justa i biodiversitat’, el grup de treball ha estat coordinat pel vicesecretari provincial, diputat nacional i portaveu dEnergia, Germán Renau, i en el mateix shan proposat esmenes rellevants com que les administracions locals compten amb els recursos necessaris per a dur a terme la implantació dun nou model de gestió responsable dels boscos, espais forestals, rius, barrancs, muntanyes, etc. Des del partit socialista advoquen per la cogovernança amb la UE, Comunitats Autònomes i ajuntaments, en la qual l'acció coordinada cohesionada dels diferents nivells de l'administració i els agents locals garantisca la seua protecció, la seua expansió i la promoció dels recursos que proporcionen. Per això, lexecutiva provincial afegeix, en concordança amb la seua ferma defensa municipalista, que la promoció de les activitats a realitzar ha de partir dels ajuntaments als quals se'ls ha de dotar del finançament adequat per a la seua realització.

Una altra esmena important és que la protecció de la costa s'aconseguisca amb accions concretes, ben programades i que siguen perdurables com és el cas dels espigons —com ja sestà fent a Almenara— que evitaran la destrucció de les platges, evitant així el consegüent cost econòmic de les reparacions. Finalment, els i les militants també han proposat la implantació dun nou model de vida respectuós i productiu amb la creació de llocs de treballs i sense deixar a ningú enrere.

Cal assenyalar que les esmenes es faran arribar a les agrupacions per ser aprovades i, finalment, ser debatudes en el congrés federal que tindrà lloc del 15 al 17 doctubre a València.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló propone 33 enmiendas sobre transición ecológica para incluir en la ponencia marco del 40 Congreso Federal.

Entre las aportaciones destaca dotar a los ayuntamientos de los recursos adecuados para garantizar una gestión responsable de los espacios hídricos y forestales.

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló ha propuesto un total de 33 enmiendas con relación a las acciones para acometer una transición ecológica justa para que sean incluidas en la ponencia marco del 40 Congreso Federal. Las aportaciones se han llevado a cabo durante el calendario de grupos de trabajo impulsado por la ejecutiva provincial con el objetivo de fomentar la participación activa de la militancia, como el activo más importante que es del partido, así como la apertura del partido para demostrar que la provincia tiene ideas para aportar al conjunto del país.

Bajo el título de Transición ecológica justa y biodiversidad’, el grupo de trabajo ha sido coordinado por el vicesecretario provincial, diputado nacional y portavoz de Energía, Germán Renau, y en el mismo se han propuesto enmiendas relevantes como que las administraciones locales cuenten con los recursos necesarios para llevar a cabo la implantación de un nuevo modelo de gestión responsable de los bosques, espacios forestales, ríos, barrancos, montañas, etc. Desde el partido socialista abogan por la cogobernanza con la UE, Comunidades Autónomas y ayuntamientos, en la que la acción coordinada cohesionada de los diferentes niveles de la administración y los agentes locales garantice su protección, su expansión y la promoción de los recursos que proporcionen. Por eso, la ejecutiva provincial añade, en concordancia con su firme defensa municipalista, que la promoción de las actividades a realizar tiene que partir de los ayuntamientos a los que se les tiene que dotar de la financiación adecuada para su realización.

Otra enmienda importante es que la protección de la costa se consiga con acciones concretas, muy programadas y que sean perdurables como es el caso de los espigones —como ya se está haciendo a Almenara— que evitarán la destrucción de las playas, evitando así el consiguiente coste económico de las reparaciones. Finalmente, los y las militantes también han propuesto la implantación de un nuevo modelo de vida respetuoso y productivo con la creación de puestos de trabajos y sin dejar a nadie atrás.

Hay que señalar que las enmiendas se harán llegar a las agrupaciones para ser aprobadas y, finalmente, ser debatidas en el congreso federal que tendrá lugar del 15 al 17 de octubre en València.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud