Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

NULES

El PSPV-PSOE de Nules denuncia per escrit els “incompliments” del contracte per part de l’empresa que gestiona l’autobús municipal

El regidor socialista Ramón Martínez Felip explica que no ofereixen un servei òptim per a persones amb mobilitat reduïda ni autobús especial per als dies de mercat, pese a estar estipulat en els plecs de la licitació.
06/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de Nules ha denunciat per escrit els “incompliments” del contracte per part de l’empresa que gestiona l’autobús municipal. El regidor socialista Ramón Martínez Felip explica que no ofereixen servei per a persones amb mobilitat reduïda, ni autobús amb més capacitat per als dies de mercat, tot i estar estipulat en els plecs de la licitació. “El vehicle té una mínima adaptació, però no compleix amb el que es demanava a la licitació i açò suposa un problema per als usuaris i usuàries”, assegura. 

En el plenari de maig, el Grup Municipal Socialista va denunciar els incompliments en el contracte de transport urbà per part de l’empresa concessionària, i l’equip de govern va mostrar una gran passivitat al respecte. Davant la inacció del govern municipal de Centrats en Nules i Més Nules, el PSPV-PSOE de la localitat continua la seua denúncia i ara reclama per escrit els informes dels tècnics responsables, així com una audiència a l’empresa de transport per incompliments del contracte, explica el regidor. 

“Volem que siguen els tècnics qui decidisquen si les nostres denúncies són fonamentades i l’equip de govern ha permés els incompliments durant estos mesos”, assevera Ramón Martínez. “Els i les socialistes estem compromesos amb la ciutadania i considerem que les empreses que treballen per a Nules deuen ser responsables i donar el millor servei possible per tal d’arribar a tota la població, no podem tolerar la falta de qualitat en els serveis prestats”, conclou el regidor.

 


 

El PSPV-PSOE de Nules denuncia por escrito los “incumplimientos” del contrato por parte de la empresa que gestiona el autobús municipal.

El concejal socialista Ramón Martínez Felip explica que no ofrecen un servicio óptimo para personas con movilidad reducida ni autobús especial para los días de mercado, pese a estar estipulado en los pliegos de la licitación.

El PSPV-PSOE de Nules ha denunciado por escrito los “incumplimientos” del contrato por parte de la empresa que gestiona el autobús municipal. El concejal socialista Ramón Felip explica que no ofrecen servicio para personas con movilidad reducida ni autobús con más capacidad para los días de mercado, a pesar de estar estipulado en los pliegos de la licitación. “El vehículo tiene una mínima adaptación, pero no cumple con lo que se pedía a la licitación y esto supone un problema para los usuarios y usuarias”, asegura.

En el pleno de mayo, el Grupo Municipal Socialista denunció los incumplimientos en el contrato de transporte urbano por parte de la empresa concesionaria, y el equipo de gobierno mostró una gran pasividad d al respeto. Ante la inacción del gobierno municipal de Centrats en Nules y Més Nules, el PSPV-PSOE de la localidad continúa su denuncia y ahora reclama por escrito los informes de los técnicos responsables, así como una audiencia a la empresa de transporte por incumplimientos del contrato, explica el edil. 

“Queremos que sean los técnicos quienes decidan si nuestras denuncias son fundamentadas y el equipo de gobierno ha permitido los incumplimientos durante estos meses”, asevera Martínez. “Los y las socialistas estamos comprometidos con la ciudadanía y consideramos que las empresas que trabajan para Nules deben de ser responsables y dar el mejor servicio posible para llegar a toda la población, no podemos tolerar la falta de calidad en los ser-veis prestados”, concluye el concejal.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud