Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

2 ANYS DE BON GOVERN SOCIALISTA

Ernest Blanch destaca els dos anys de “bon govern” del partit socialista i apel·la a la defensa de la socialdemocràcia per “liderar la recuperació”

El secretari general provincial i diputat autonòmic ha assenyalat en el plenari de l’executiva que "som el partit que, en els moments més difícils, hem fet la mobilització més gran de recursos per reforçar els serveis públics i no deixar a ningú enrere”
06/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat --amb motiu del segon aniversari de les eleccions municipals-- els dos anys de bon govern” que ha realitzat el partit socialista al capdavant dels ajuntaments, així com de la Diputació de Castelló que, després de 24 anys, va tornar a ser socialista en una fita històrica per a les comarques de Castelló. Així ho va manifestar ahir durant el plenari de la Comissió Executiva Provincial que va tindre lloc de manera semipresencial al Convent de San Francisco de Paula - Espai Cultural de Viver on va agrair el bon treball del i les socialistes en l'equador de la legislatura i va apel·lar a la defensa de la socialdemocràcia per seguir caminant en la bona direcció i treballant "pel futur, per avançar i liderar la recuperació”.

Han sigut dos anys de bon govern, de mantenir amb peu ferm la defensa dels nostres valors, de defensar eixa socialdemocràcia tan necessària perquè de les crisis isquem totes i tots junts, per liderar la recuperació i seguir progressant i sent avantguarda”, va afirmar el dirigent socialista.

Blanch va assenyalar que som el partit dels pressupostos expansius, el partit que, en la major crisis patida de l'últim segle, hem mobilitzat el major dels recursos per donar resposta i enfortir el sistema del benestar per a no deixar a ningú enrere”. La Diputació ha sigut un exemple clar, ja que és ara, amb un govern socialista, quan els ajuntaments estan rebent més diners que mai per donar resposta a les necessitats dels nostres veïns i veïnes. És ara quan el municipalisme a les comarques de Castelló és una realitat, i hem de seguir en eixa línia”, va afegir.

El secretari general provincial ha ressaltat mesures com "el reforç dels serveis socials, de l'atenció sanitària, l'educació pública, la protecció del treball amb els ERTOS o la flexibilització dels horaris per mantenir els llocs de treball” com un exemple de les mesures empreses pels governs socialistes per eixir desta crisi totes i tots junts, sense que ningú quede enrere. "Estem parlant de dos anys en què el partit socialista ha governat pel bé comú, per protegir als més vulnerables i per ser útils a la ciutadania, per servir, i no per a servir-se", ha afegit.

A més, per a Blanch, els i les socialistes "hem demostrat ser un bon govern i, allí on som oposició, hem demostrat que som alternativa". "Perquè ser oposició és molt fàcil, dir que no a tot, el no pel no, sense més. El que és difícil és ser alternativa, fer propostes, analitzar problemes i aportar solucions, i en això, els i les portaveus del partit socialista a les comarques de Castelló també han sigut exemple”.

Finalment, el secretari general provincial ha volgut posar la mirada al futur, explicant que "ara venen dos anys més i, de la mateixa manera que hem liderat el bon govern, ara anem a liderar la recuperació". "Són temps d'esperança, d'optimisme, de responsabilitat també, i hem de seguir sent el partit modernitzador, el partit d'avantguarda que som i que així ho estem demostrant. Ara toca seguir treballant pel futur, per avançar i construir. Sense complexos i amb convicció", ha conclòs Blanch.

A l'inici de l’executiva es va guardar un minut de silenci per la confirmació de l’assassinat d’una dona a Borriana el 22 d’abril com a cas de violència masclista i, en finalitzar, es va guardar un altre minut de silenci per l’assassinat de Samu.

 


 

Ernest Blanch destaca los dos años de buen gobierno” del partido socialista y apela a la defensa de la socialdemocracia para “liderar la recuperación”

El secretario general provincial y diputado autonómico ha señalado en el plenario de la ejecutiva que "somos el partido que, en los momentos más difíciles, hemos hecho la movilización más grande de recursos para reforzar los servicios públicos y no dejar a nadie atrás”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castellón y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha destacado --con motivo del segundo aniversario de las elecciones municipales-- los dos años de buen gobierno” que ha realizado el partido socialista al frente de los ayuntamientos, así como de la Diputación de Castelló que, después de 24 años, volvió a ser socialista en un hito histórico para las comarcas de Castelló. Así lo manifestó ayer durante el plenario de la Comisión Ejecutiva Provincial que tuvo lugar de manera semipresencial en el Convento de San Francisco de Paula - Espai Cultural de Viver donde agradeció el buen trabajo de los y las socialistas en el ecuador de la legislatura y apeló a la defensa de la socialdemocracia para seguir andando en la buena dirección y trabajando "por el futuro, para avanzar y liderar la recuperación”.

Han sido dos años de buen gobierno, de mantener con pie firme la defensa de nuestros valores, de defender esa socialdemocracia tan necesaria para que de las crisis salgamos todas y todos juntos, para liderar la recuperación y seguir progresando y siendo vanguardia”, afirmó el dirigente socialista.

Blanch señaló que somos el partido de los presupuestos expansivos, el partido que, en la mayor crisis sufrida del último siglo, hemos movilizado el mayor de los recursos para dar respuesta y fortalecer el sistema del bienestar para no dejar a nadie atrás”. La Diputación ha sido un ejemplo claro, ya que es ahora, con un gobierno socialista, cuando los ayuntamientos están recibiendo más dinero que nunca para dar respuesta a las necesidades de nuestros vecinos y vecinas. Es ahora cuando el municipalismo en las comarcas de Castelló es una realidad, y tenemos que seguir en esa línea”, añadió.

El secretario general provincial ha resaltado medidas como "el refuerzo de los servicios sociales, de la atención sanitaria, la educación pública, la protección del trabajo con los ERTES o la flexibilización de los horarios para mantener los puestos de trabajo” como un ejemplo de las medidas emprendidas por los gobiernos socialistas para salir de esta crisis todas y todos juntos, sin que nadie se quede atrás. "Estamos hablando de dos años en los que el partido socialista ha gobernado por el bien común, para proteger a los más vulnerables y para ser útiles a la ciudadanía, para servir, y no para servirse", ha añadido.

Además, para Blanch, los y las socialistas "hemos demostrado ser un buen gobierno y, allí donde somos oposición, hemos demostrado que somos alternativa". "Porque ser oposición es muy fácil, decir que no a todo, el no por el no, sin más. Lo que es difícil es ser alternativa, hacer propuestas, analizar problemas y aportar soluciones, y en esto, los y las portavoces del partido socialista en las comarcas de Castelló también han sido ejemplo”.

Finalmente, el secretario general provincial ha querido poner la mirada en el futuro, explicando que "ahora vienen dos años más y, del mismo modo que hemos liderado el buen gobierno, ahora vamos a liderar la recuperación". "Son tiempos de esperanza, de optimismo, de responsabilidad también, y tenemos que seguir siendo el partido modernizador, el partido de vanguardia que somos y que así lo estamos demostrando. Ahora toca seguir trabajando por el futuro, para avanzar y construir. Sin complejos y con convicción", ha concluido Blanch.

Al inicio de la ejecutiva se guardó un minuto de silencio por la confirmación del asesinato de una mujer en Burriana el 22 de abril como caso de violencia machista y, al finalizar, se guardó otro minuto de silencio por el asesinato de Samu.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud