Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Toni Galvez - Portaveu del PSPV-PSOE a Borriol
Toni Galvez - Portaveu del PSPV-PSOE a Borriol
BORRIOL

Toni Gálvez denuncia la “pèssima gestió econòmica” que l’equip de govern de Compromís a Borriol ha fet les últimes dues legislatures

El portaveu socialista assegura que hi ha més d’un milió d’euros en factures sense pagar i que els proveïdors tarden en cobrar una mitjana de 99 dies.
05/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE de Borriol, Toni Gálvez, denuncia la “pèssima gestió econòmica” que el govern de Compromís ha fet les últimes dues legislatures”. El socialista assegura que hi ha més d’un milió d’euros en factures sense pagar, un romanent de tresoreria negatiu de 180.000 euros i que els proveïdors tarden en cobrar una mitjana de 99 dies, quan la llei obliga que siguen menys de 30.

Al final de la legislatura passada, explica el portaveu, “Compromís va deixar un romanent negatiu de 400.000 euros, un pagament mitjà als proveïdors que superava els 60 dies i factures sense pagar per un valor de més de 800.000 euros”.

Una vegada iniciat el mandat, es podia esperar que Compromís tractara de sanejar els comptes públics per tal de millorar la situació econòmica del municipi, comenta Toni Gálvez, no obstant això, “tot i haver canviat d’alcalde, després d’un any al govern la situació va empitjorar, passant a tenir 1.400.000 euros en factures sense pagar i tardaven una mitjana de 87 dies en pagar als proveïdors”, denuncia el portaveu socialista.

Avui en dia, en el segon any de legislatura del nou alcalde de Compromís, l’ajuntament tarda 99 dies en pagar als proveïdors i les factures pendents s’han reduït fins al milió d’euros, explica Gálvez. “Tenint en compte que enguany, a conseqüència de la Covid, no s’han celebrat les festes patronals ni les de Sant Vicent al municipi, la reducció del deute és mínima i insuficient”, reclama el PSPV-PSOE de Borriol. “Han fet una gestió pèssima dels diners dels borriolencs i borriolenques, la seua ineptitud ens perjudica a tots”, conclou el portaveu. 

 


 

Toni Gálvez denuncia la “pésima gestión económica” que el equipo de gobierno de Compromís en Borriol ha hecho las últimas dos legislaturas.

El portavoz socialista asegura que hay más de un millón de euros en facturas sin pagar y que los proveedores tardan en cobrar una media de 99 días.

El portavoz del PSPV-PSOE de Borriol, Toni Gálvez, denuncia la “pésima gestión económica” que el equipo de gobierno de Compromís ha hecho las últimas dos legislaturas”. El socialista asegura que hay más de un millón de euros en facturas sin pagar, un remanente de tesorería negativo de 180.000 euros y que los proveedores tardan en cobrar una media de 99 días, cuando la ley obliga a que sean menos de 30.

Al final de la legislatura pasada, explica el portavoz, “Compromís dejó un remanente negativo de 400.000 euros, un pago medio a los proveedores que superaba los 60 días y facturas sin pagar por un valor de más de 800.000 euros”.

Una vez iniciado el mandato, se podía esperar que Compromís tratara de sanear las cuentas públicas para mejorar la situación económica del municipio, comenta Toni Gálvez, sin embargo, “a pesar de haber cambiado de alcalde, después de un año en el gobierno, la situación empeoró, pasando a tener 1.400.000 euros en facturas sin pagar y tardaban una media de 87 días en pagar a los proveedores”, denuncia el portavoz socialista.

Hoy en día, en el segundo año de legislatura del nuevo alcalde de Compromís, el ayuntamiento tarda 99 días en pagar a los proveedores y las facturas pendientes se han reducido hasta el millón de euros, explica Gálvez. “Teniendo en cuenta que este año, a consecuencia del Covid, no se han celebrado las fiestas patronales ni las de San Vicente en el municipio, la reducción de la deuda es mínima e insuficiente”, reclama el PSPV-PSOE de Borriol. “Han hecho una gestión pésima del dinero de los y las borriolenses, su ineptitud nos perjudica a todos”, concluye el portavoz.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud