Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Silvia Cerdá - Regidora del PSPV-PSOE a Onda
Silvia Cerdá - Regidora del PSPV-PSOE a Onda
ONDA

Silvia Cerdà desmenteix a l’alcaldessa d’Onda i defensa que “les dades mostren que l’atur al municipi, lluny de baixar, no para d’augmentar”

La regidora socialista respon davant l’anunci fet per Ballester que ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1.000 onders en el sector del taulell els últims mesos.
05/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, desmenteix a l’alcaldessa del municipi del Partit Popular, Carmina Ballester, i defensa que “les dades mostren que l’atur a la localitat, lluny de baixar, està augmentant”. Cerdà s’ha expressat així després que Ballester anunciara que el programa ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1000 onders i onderes en el sector del taulell els últims mesos.

Onda registrava, a finals del 2019, 1.693 aturats i al final del 2020 en tenia 1.884. “Podem pensar que puja per l’efecte de la Covid-19, però al mes de maig de 2021 el nombre d’aturats ha sigut de 1.903”, explica la responsable socialista. “Per tant, si atenem a les dades de l’atur del municipi, queda clar que l’alcaldessa està mentint”, assegura Cerdà.

Tot i ser conscients que el sector ceràmic està en auge i està donant llocs de treball, des del Grup Municipal Socialista posen en dubte que només es contracte a aquelles persones que han rebut formació del programa ‘Onda Inserta’. “De ser així, l’atur deuria haver baixat en 1.000 persones o haver pujat en més de 1.000 en altres sectors”, comenta Cerdà. Siga com siga, conclou la regidora socialista, “l’alcaldessa continua amb la política de la publicitat i de l’engany quan la realitat és que, des que el Partit Popular governa, l’atur ha augmentat”. 

 


 

Silvia Cerdà desmiente a la alcaldesa de Onda y defiende que “los datos muestran que el paro en el municipio, lejos de bajar, no para de aumentar”

La concejala socialista responde ante el anuncio hecho por Ballester de que ‘Onda Inserta’ ha dado trabajo a 1.000 ondenses en el sector del azulejo los últimos meses.

La concejala del PSPV–PSOE de Onda, Silvia Cerdà, desmiente a la alcaldesa del municipio del Partido Popular, Carmina Ballester, y defiende que “los datos muestran que el paro en la localidad, lejos de bajar, está aumentando”. Cerdà se ha expresado así después de que Ballester anunciara que el programa ‘Onda Inserta’ ha dado trabajo a 1.000 ondenses en el sector del azulejo los últimos meses.

Onda registraba, a finales del 2019, 1693 parados y al final del 2020 tenía 1884. “Podemos pensar que sube por el efecto de la Covid-19, pero en el mes de mayo de 2021 el número de parados ha sido de 1903”, explica la responsable socialista. “Por lo tanto, si atendemos a los datos del paro del municipio, queda claro que la alcaldesa está mintiendo”, asegura Cerdà.

A pesar de ser conscientes que el sector cerámico está en auge y está dando puestos de trabajo, desde el Grupo Municipal Socialista ponen en entredicho que solo se contrate a aquellas personas que han recibido formación del programa ‘Onda Inserta’. “De ser así, el paro debería de haber bajado en 1000 personas o haber subido en más de 1000 en otros sectores”, comenta Cerdà. Sea cual sea, concluye la regidora socialista, “la alcaldesa continúa con la política de la publicidad y del engaño cuando la realidad es que, desde que el Partido Popular gobierna, el paro ha aumentado”.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud