Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

N-232

Ernest Blanch destaca l’avanç del viaducte de la N-232 com un pas més per la vertebració territorial de les comarques de Els Ports i el Maestrat

El secretari general provincial ha ressaltat que les obres del Port del Querol són exemple del compromís del Govern d'Espanya amb la província de Castelló i els pobles de l'interior.
03/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat, amb motiu de l'inici del muntatge del viaducte de la N-232, que, este projecte, és "un pas més endavant" que "assegura una major vertebració del territori en les comarques de Els Ports i el Maestrat, i que serà realitat en els pròxims mesos”.

Blanch ha destacat "la sensibilitat i el compromís" del Govern de Pedro Sánchez i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que dirigeix José Luis Ábalos amb la província de Castelló, "que ha atés una reivindicació històrica de fa més de 40 anys". "Una volta més es demostra com els governs socialistes passen de les paraules als fets i compleixen amb la paraula donada", ha manifestat el diputat autonòmic.

Per al secretari provincial, este projecte, "no sols suposa una millora de les infraestructures i una major seguretat de les mateixes", sinó que "va directe a garantir la millora en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les comarques del nord de la província i assegurar una adequada vertebració de tots els municipis. A més a més, és una fita de l'enginyeria dins la nostra província”.

Blanch també ha fet un reconeiximent al caràcter reivindicatiu, de més de 40 anys, per part del president de la Generalitat, Ximo Puig, que va ser alcalde de Morella, de Rhamsés Ripollés, Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, i dels propis veïns i veïnes d’estes comarques, “que portem molts anys demanant esta carretera”.

El viaducte tindrà una longitud de 432 metres que creurà el Barranc de la Bota i una altura de 60 metres en alguns punts. Estan col·locades totes les pilastres i estos dies començarà l’execució del gran arc que creuarà, de part a part, el barranc de la Bota, i que salvarà la major distancia i desnivell que té tot el tram. S'espera que finalitze, junt amb la resta d'infraestructures que conformen aquest projecte, en el mes d’octubre. Cal assenyalar que la N-232 Vinaròs-Vitoria és l’eixida històrica i natural del nord de la península de molta gent cap al Mediterrani per Vinaròs.

 


 

Ernest Blanch destaca el avance del viaducto de la N-232 como un paso más por la vertebración territorial de las comarcas de Els Ports y el Maestrat.

El secretario general provincial ha resaltado que las obras del Port del Querol son ejemplo del compromiso del Gobierno de España con la provincia de Castelló y los pueblos del interior.

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castellón y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha afirmado, con motivo del inicio del montaje del viaducto de la N-232, que, este proyecto, es "un paso más adelante" que "asegura una mayor vertebración del territorio en las comarcas de Els Ports y el Maestrat, y que será realidad en los próximos meses”.

Blanch ha destacado "la sensibilidad y el compromiso" del Gobierno de Pedro Sánchez y el Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana que dirige José Luis Ábalos con la provincia de Castelló, "que ha atendido una reivindicación histórica de hace más de 40 años". "Una vez más se demuestra cómo los gobiernos socialistas pasan de las palabras a los hechos y cumplen con la palabra dada", ha manifestado el diputado autonómico.

Para el secretario provincial, este proyecto, "no solo supone una mejora de las infraestructuras y una mayor seguridad de las mismas", sino que "va directo a garantizar la mejora en la calidad de vida de los vecinos y vecinas de las comarcas del norte de la provincia y asegurar una adecuada vertebración de todos los municipios. Además, es un hito de la ingeniería dentro de nuestra provincia”.

Blanch también ha hecho un reconocimiento al carácter reivindicativo, de más de 40 años, por parte del presidente de la Generalitat, Ximo Puig, que fue alcalde de Morella, de Rhamsés Ripollés, Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, y de los propios vecinos y vecinas de estas comarcas, “que llevamos muchos años pidiendo esta carretera”.

El viaducto tendrá una longitud de 432 metros que cruzará el Barranc de la Bota y una altura de 60 metros en algunos puntos. Están colocadas todos los pilastres y estos días empezará la ejecución del gran arco que cruzará, de parte aparte, el barranc de la Bota, y que salvará la mayor distancia y desnivel que tiene todo el tramo. Se espera que finalice, junto con el resto de infraestructuras que conformen este proyecto, en el mes de octubre. Hay que señalar que la N-232 Vinaròs-Vitoria es la salida histórica y natural del norte de la península de mucha gente hacia el Mediterráneo por Vinaròs.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud