Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

PENÍSCOLA

El PSPV-PSOE de Peníscola agraeix la inversió de l’Institut Valencià de Cultura per organitzar una programació permanent a l'Auditori del Palau de Congressos municipal

La portaveu, Isabel Esbrí, celebra que per fi Peníscola està en el Circuit Cultural Valencià i a part tindrà una programació permanent.
02/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de Peníscola agraeix la inversió de 670.000 euros que farà l’Institut Valencià de Cultura per organitzar una programació permanent a l'Auditori del Palau de Congressos municipal. La portaveu, Isabel Esbrí, celebra que “després de moltes reivindicacions per part del grup municipal socialista a l’equip de govern, per fi Peníscola està en el Circuit Cultural Valencià”.

La iniciativa busca reforçar l'oferta cultural a la comarca, a més, es preveu que la programació, dissenyada per la conselleria de Cultura de la Generalitat, compte amb esdeveniments cada setmana a partir d’octubre, reforçant-la els caps de setmana. “S’organitzarà teatre, dansa, música i cinema, així com activitats didàctiques per a escolars”, explica Esbrí. “Ara, gràcies al govern progressista de la Comunitat, els peniscolans i les peniscolanes i els visitants podran gaudir de cultura”, afig.

Tot i que el Partit Popular, ara al govern municipal, assegura que la inversió arriba després de tres mesos de reivindicacions seues, el Grup Municipal Socialista “portem des de l’anterior legislatura demanat que l’Ajuntament de Peníscola s’adherisca al Circuit Cultural Valencià i ara, per fi, s’ha aconseguit”, destaca Isabel Esbrí. 

La portaveu socialista remarca que “les bones notícies no són fruit de només tres mesos de queixes, sinó que, sense fer soroll, hi ha hagut multitud de persones tècniques i polítiques implicades per tal que el municipi comptara amb programació cultural permanent i com no això és d’agrair i molt i ahir vaig poder fer-ho personalment al director del IVC, Abel Guarinos".

 


 

El PSPV-PSOE de Peñíscola agradece la inversión del Instituto Valenciano de Cultura para organizar una programación permanente al Auditorio del Palacio de Congresos municipal.

La portavoz, Isabel Esbrí, celebra que por fin Peñíscola está en el Circuito Cultural Valenciano y aparte tendrá una programación permanente.

El PSPV-PSOE de Peñíscola agradece la inversión de 670.000 euros que hará el Instituto Valenciano de Cultura para organizar una programación permanente al Auditorio del Palau de Congresos municipal. La portavoz, Isabel Esbrí, celebra que “después de muchas reivindicaciones por parte del grupo municipal socialista al equipo de gobierno, por fin Peñíscola está en el Circuito Cultural Valenciano”.

La iniciativa busca reforzar la oferta cultural en la comarca, además, se prevé que la programación, diseñada por la Conselleria de Cultura de la Generalitat, cuenta con acontecimientos cada semana a partir de octubre, reforzándola los jefes de siete-manda. “Se organizará teatro, danza, música y cine, así como actividades didácticas para escolares”, explica Esbrí. “Ahora, gracias al gobierno progresista de la Comunidad, los peñiscolanos y las peñiscolanas y los visitantes podrán disfrutar de cultura”, añade.

A pesar de que el Partido Popular, ahora en el gobierno municipal, asegura que la inversión llega después de tres meses de reivindicaciones suyas, el Grupo Municipal Socialista “llevamos desde la anterior legislatura pedido que el Ayuntamiento de Peñíscola se adhiera al Circuito Cultural Valenciano y ahora, por fin, se ha conseguido”, destaca Isabel Esbrí.

La portavoz socialista remarca que “las buenas noticias no son fruto de solo tres meses de quejas, sino que, sin hacer ruido, ha habido multitud de personas tecnicas y políticas implicadas para que el municipio contara con programación cultural permanente y como no esto es de agradecer y mucho y ayer pude hacerlo personalmente al director del IVC, Abel Guarinos".

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud