Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

SEGORBE

El PSPV-PSOE de Segorbe demana al PP que torne a integrar a la Policia Local en el sistema VioGen per a la prevenció de violència masclista

Els socialistes expliquen que “l'alcaldessa va decidir, unilateralment, ser un dels pocs municipis d'Espanya a abandonar aquest servei i exigim que es restablisca”
01/07/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El Grup Municipal Socialista de Segorbe ha anunciat que sol·licitarà al ple municipal que l’alcaldessa del Partit Popular, Mari Carmen Climent, reintegre a la Policia Local en el sistema VioGen de prevenció de la violència masclista. Els socialistes expliquen que “a la fi de l'any 2019 s'anunciava la signatura del conveni amb el Ministeri de l'Interior per a la integració de Segorbe en aquest sistema per a millorar l'eficàcia en la protecció de les víctimes de violència de gènere. Però, no més de set mesos després, l'alcaldessa, de manera unilateral, va convertir a Segorbe en un dels pocs municipis d'Espanya a eixir-se del sistema, acusant falsament als agents de no voler realitzar el servei”.

Des del PSPV-PSOE asseguren que “presentarem una proposta al ple perquè considerem que és inacceptable que es tornen a posar traves al treball dels agents del cos municipal de seguretat” i afigen que “pensem que és un tema bastant important per a comptar amb el major nombre d'eines possible per a erradicar-lo. No podem permetre'ns el luxe d'abandonar el programa VioGen en un moment tan delicat i en el qual estem veient cada dia casos de la violència masclista”.

El Grup Municipal Socialista argumenta que “l'alcaldessa manté un conflicte continu amb la Policia Local de Segorbe i aquest és un punt més. Enfront d'aqueixa falta de responsabilitat, nosaltres defensem el model socialista per damunt de tot: uns serveis públics de qualitat, dotats amb el personal suficient, amb salaris dignes i jornades raonables perquè els nostres servidors públics se senten respectats i reconeguts”.

 


 

El PSPV-PSOE de Segorbe pide al PP que vuelva a integrar a la Policía Local en el sistema VioGen para la prevención de violencia machista.

Los socialistas explican que “la alcaldesa decidió, unilateralmente, ser uno de los pocos municipios de España en abandonar este servicio y exigimos que se reestablezca” 

El Grupo Municipal Socialista de Segorbe ha anunciado que solicitará al pleno municipal que la alcaldesa del Partido Popular, Mari Carmen Climent, reintegre a la Policía Local en el sistema VioGen de prevención de la violencia machista. Los socialistas explican que “a finales del año 2019 se anunciaba la firma del convenio con el Ministerio del Interior para la integración de Segorbe en este sistema para mejorar la eficacia en la protección de las víctimas de violencia de género. Pero, no más de siete meses después, la alcaldesa, de forma unilateral, convirtió a Segorbe en uno de los pocos municipios de España en salirse del sistema, acusando falsamente a los agentes de no querer realizar el servicio”.

Des del PSPV-PSOE aseguran que “vamos a presentar una propuesta al pleno porque consideramos que es inaceptable que se vuelvan a poner trabas al trabajo de los agentes del cuerpo municipal de seguridad” y añaden que “pensamos que es un tema bastante importante para contar con el mayor número de herramientas posible para erradicarlo. No podemos permitirnos el lujo de abandonar el programa VioGen en un momento tan delicado y en el que estamos viendo cada día casos de violencia machista”.

El Grupo Municipal Socialista argumenta que “la alcaldesa mantiene un conflicto continuo con la Policía Local de Segorbe y este es un punto más. Frente a esa falta de responsabilidad, nosotros defendemos el modelo socialista por encima de todo: unos servicios públicos de calidad, dotados con el personal suficiente, con salarios dignos y jornadas razonables porque nuestros servidores públicos se sienten respetados y reconocidos”.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud