Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

NOVA LLEI LGTBI

Susana Ros: “La tramitació de la nova llei LGTBI aporta un salt qualitatiu en el proyecte de vida de les persones LGTBI i els permet viure de manera digna i sense obtaculs”

La diputada i portaveu adjunta del ha enfatizar que “el PSOE és un valor segur per a garantir i consolidar els drets en aquest pais”
30/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l'executiva federal, Susana Ros, ha afirmat que "el projecte de llei LGTBI pretén aportar un marc jurídic sòlid que permeta al col·lectiu LGTBI crear el seu propi projecte de vida amb plenes garanties". A més, la diputada ha afegit que "es tracta de proporcionar llibertat perquè puguen viure dignament i sense obstacles”.

Ros ha valorat el destacat paper del PSOE amb el "reconeixement i la consolidació de nous drets socials". "El partit socialista i Zapatero ja van situar Espanya en l'avantguarda dels drets LGTBI amb l'aprovació del matrimoni igualitari”, ha explicat la dirigent socialista, qui ha afegit que "ara, el govern de Pedro Sánchez dóna un pas en aquest reconeixement de la igualtat de persones LGTBI i trans amb aquest avantprojecte de llei”.

Per a Ros, "es tracta de respondre a les necessitats d'una societat per ser més diversa i justa" i afirma que "el PSOE fa més de cent quaranta anys que lluita dia a dia contra la discriminació". En aquest sentit, la portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés ha ressaltat que "el conjunt de persones i organitzacions que conformen el moviment LGTBI són un pilar fonamental per a l'avanç en Espanya”.

“La política és la solució als problemes de les persones i també és intentar fer feliç a la gent, construint una societat en la qual la diversitat siga un valor i no un obstacle. Per aquesta raó, la diversitat, els seus drets, són un exemple més de llibertat, justícia i felicitat”, ha conclòs. 

 


 

Susana Ros: “La tramitación de la nueva ley LGTBI aporta un salto cualitativo en el proyecto de vida de las personas LGTBI y les permite vivir de manera digna y sin obstáculos”

La diputada y portavoz adjunta del ha enfatizado que “el PSOE es un valor seguro para garantizar y consolidar los derechos en este país”

La diputada nacional del PSPV-PSOE por Castelló, portavoz adjunta del grupo socialista en el Congreso y miembro de la ejecutiva federal, Susana Ros, ha afirmado que "el proyecto de ley LGTBI pretende aportar un marco jurídico sólido que permita al colectivo LGTBI crear su propio proyecto de vida con plenas garantías". Además, la diputada ha añadido que "se trata de proporcionar libertad para que puedan vivir dignamente y sin obstáculos”.

Ros ha valorado el destacado papel del PSOE con el "reconocimiento y la consolidación de nuevos derechos sociales". "El partido socialista y Zapatero ya situaron España en la vanguardia de los derechos LGTBI con la aprobación del matrimonio igualitario”, ha explicado la dirigente socialista, quien ha añadido que "ahora, el gobierno de Pedro Sánchez da un paso en este reconocimiento de la igualdad de personas LGTBI y trans con este anteproyecto de ley”.

Para Ros, "se trata de responder a las necesidades de una sociedad para ser más diversa y justa" y afirma que "el PSOE hace más de ciento cuarenta años que lucha día a día contra la discriminación". En este sentido, la portavoz adjunta del grupo socialista en el Congreso ha resaltado que "el conjunto de personas y organizaciones que conforman el movimiento LGTBI son un pilar fundamental para el avance en España”.

“La política es la solución a los problemas de las personas y también es intentar hacer feliz a la gente, construyendo una sociedad en la cual la diversidad sea un valor y no un obstáculo. Por esta razón, la diversidad, sus derechos, son un ejemplo más de libertad, justicia y felicidad”, ha concluido. 


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud