Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

SUPORT FINANCER DEL CONSELL A MARIE CLAIRE

Ernest Blanch afirma que el suport financer del Consell a Marie Claire garanteix la “viabilitat econòmica i territorial” de Els Ports i El Maestrat i suposa “la millor política contra la despoblació”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic valora el compromís del govern de Ximo Puig “per les nostres comarques i la gent que decideix tindre un projecte de vida a l'interior”
27/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat que el suport financer que ha realitzat el Consell a l'empresa tèxtil Marie Claire garanteix la “viabilitat econòmica i territorial” de les comarques de Els Ports i El Maestrat, a més de suposar “la millor política contra la despoblació”. 

Blanch ha realitzat aquesta valoració després que el president de la Generalitat Ximo Puig anunciara que, finalment, es destinaran 12 milions d'euros a l’empresa situada en la localitat de Vilafranca, i que es farà a través del Fons Valencià de Resiliència. Així mateix, ha destacat “l’entrega i treball” de l’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, en totes les gestions fetes fins que el president ha fet este anunci. 

El secretari provincial assenyala que esta societat mercantil és una societat “estratègica” en la creació d'ocupació el que suposa una operació clau en la lluita contra el repte demogràfic. “Es tracta d'una empresa amb un gran potencial per crear llocs de treball per la qual cosa, a més del seu aprofitament econòmic, també ajuda al fet que els veïns i les veïnes de les nostres comarques de l'interior no es vegen obligats i obligades a deixar el poble per a poder treballar”, ha assenyalat Blanch.

Per al dirigent socialista, “aquest suport financer és un exemple més del compromís del Govern de Ximo Puig per les nostres comarques, pels nostres pobles, pels veïns i veïnes que han decidit fer el seu projecte de vida a l'interior de la província, i que mereixen ser atesos, respectats i que compten amb tots els recursos i serveis perquè així siga”.

 


 

Ernest Blanch afirma que el apoyo financiero del Consell a Marie Claire garantiza la “viabilidad económica y territorial” de Els Ports y El Maestrat y supone “la mejor política contra la despoblación”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico valora el compromiso del gobierno de Ximo Puig “por nuestras comarcas y la gente que decide tener un proyecto de vida en el interior”

El secretario general del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló y diputado autonómico, Ernest Blanch, ha afirmado que el apoyo financiero que ha realizado el Consell a la empresa textil Marie Claire garantiza la “viabilidad económica y territorial” de las comarcas de Els Ports y El Maestrat, además de suponer “la mejor política contra la despoblación”. 

Blanch ha realizado esta valoración después de que el presidente de la Generalitat Ximo Puig anunciara que, finalmente, se destinarán 12 millones de euros a la empresa ubicada en la localidad de Vilafranca, y que se hará a través del Fondo Valenciano de Resiliencia. Así mismo, ha destacado “la entrega y trabajo” de la alcaldesa de Vilafranca, Silvia Colom, en todas las gestiones hechas hasta que el presidente ha hecho este anuncio.

El secretario provincial señala que la sociedad mercantil es una sociedad “estratégica” en la creación de empleo lo que supone una operación clave en la lucha contra el reto demográfico. “Se trata de una empresa con un gran potencial para crear puestos de trabajo por lo que, además de su aprovechamiento económico, también ayuda a que los vecinos y vecinas de nuestras comarcas del interior no se vean obligados y obligadas a dejar el pueblo para poder trabajar”, ha señalado Blanch.

Para el dirigente socialista, “este apoyo financiero es un ejemplo más del compromiso del Gobierno de Ximo Puig por nuestras comarcas, por nuestro pueblos, por los vecinos y vecinas que han decidido hacer su proyecto de vida en el interior de la provincia, y que merecen ser atendidas, respetadas y que cuenten con todos los recursos y servicios para que así sea”.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud