Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ORGULL 2021

El PSPV-PSOE de la província de Castelló participa en les manifestacions en favor dels drets del col·lectiu LGTBI

La secretària provincial d'LGTBI, María José Tormo, ha ressaltat el suport de l'executiva "en la reivindicació dels drets del col·lectiu LGTBI"
26/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha participat en la jornada de manifestacions per la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI que ha tingut lloc en el dia d'avui amb motiu de la commemoració, el 28 de juny, del Dia Mundial de l'Orgull. Des de l'executiva han volgut mostrar el seu reconeixement en la lluita del moviment LGTBI i el seu compromís amb l'avanç en matèria de drets socials.

A la manifestació celebrada en Castelló de la Plana ha assistit la secretària d'LGTBI de l'executiva provincial i regidora d'Igualtat a l'Ajuntament d'Almassora, María José Tormo, qui ha reivindicat "el paper fonamental dels socialistes en la construcció d'una societat igualitària i justa", així com el seu suport per "seguir treballant al costat del moviment LGTBI i reivindicant els drets socials”.

"Aquesta és una jornada de celebració dels avanços que s'han aconseguit en els darrers anys gràcies a la lluita del col·lectiu LGTBI i l'incansable treball dels diferents governs del partit socialista", ha afirmat Tormo. A més a més, la secretària provincial ha afegit que "es tracta d'un dia per reivindicar el compromís que ha d'assumir una societat democràtica com la nostra en la seua defensa front las discursos d'odi promoguts per l'extrema dreta”.

D'altra banda, la dirigent socialista ha assegurat que "són moltes les situacions de discriminació i odi que es produeixen diàriament, i que han augmentat amb la pandèmia". Per aquest motiu, Tormo ha volgut destacar la necessitat "d'aprovar la Llei Integral d'Igualtat de Tracte i la no Discriminació i l’impuls mitjançant l’acord de la Llei LGTBI i Trans". A més, ha recordat que fa més de 15 anys, "un govern socialista va convertir en drets i igualtat real una de les grans reivindicacions de l'activisme LGTBI: el matrimoni entre persones del mateix sexe, i continuarem sempre en la mateixa línia”.

A la manifestació també han assistit la vicesecretària i senadora Ana Edo, el secretari general del PSPV-PSOE de la ciutat de Castelló i diputat autonòmic, Paco Gil, el secretari general de la comarca l’Alcalatén i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el regidor i regidora de l’Ajuntament de Castelló, David Donate i Isabel Granero, respectivament.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castellón participa en las manifestaciones en favor de los derechos del colectivo LGTBI

La secretaria provincial de LGTBI, María José Tormo, ha resaltado el apoyo de la ejecutiva "en la reivindicación de los derechos del colectivo LGTBI"

El PSPV-PSOE de la provincia de Castellón ha participado en la jornada de manifestaciones por la defensa de los derechos del colectivo LGTBI que ha tenido lugar en el día de hoy con motivo de la conmemoración, el 28 de junio, del Día Mundial del Orgullo. Desde la ejecutiva han querido mostrar su reconocimiento en la lucha del movimiento LGTBI y su compromiso con el avance en materia de derechos sociales.

A la manifestación de hoy en Castelló de la Plana ha asistido la secretaria de LGTBI de la ejecutiva provincial y concejala de Igualdad en el Ayuntamiento de Almassora, María José Tormo, quien ha reivindicado "el papel fundamental de los socialistas en la construcción de una sociedad igualitaria y justa", así como su apoyo para "seguir trabajando junto al movimiento LGTBI y reivindicando los derechos sociales”.

"Esta es una jornada de celebración de los avances que se han conseguido en los últimos años gracias a la lucha del colectivo LGTBI y el incansable trabajo de los diferentes gobiernos del partido socialista", ha afirmado Tormo. Además, la secretaria provincial ha añadido que "se trata de un día para reivindicar el compromiso que tiene que asumir una sociedad democrática como la nuestra en su defensa frente a los discursos de odio promovidos por la extrema derecha”.

Por otro lado, la dirigente socialista ha asegurado que "son muchas las situaciones de discriminación y odio que se producen diariamente, y que han aumentado con la pandemia". Por este motivo, Tormo ha querido destacar la necesidad "de aprobar la Ley Integral de Igualdad de Trato y la no Discriminación y el impulso mediante el acuerdo la Ley LGTBI y Trans". Además, ha recordado que hace más de 15 años, "un gobierno socialista convirtió en derechos e igualdad real una de las grandes reivindicaciones del activismo LGTBI: el matrimonio entre personas del mismo sexo, y continuaremos siempre en la misma línea”.

A la manifestación también han asistido la vicesecretaria y senadora Ana Edo, el secretario general del PSPV-PSOE de la ciudad de Castelló y diputado autonómico, Paco Gil, el secretario general de la comarca del Alcalatén y alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, y el concejal y concejala del Ayuntamiento de Castelló, David Donate e Isabel Granero, respectivamente.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud