Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ONDA

Marta Piquer denuncia l’abandó dels contenidors d’Onda i reclama una major freqüència de recollida dels residus

La regidora explica que “s’acumulen voluminosos i deixalles fora dels punts de reciclatge tant pels carrers del poble com a la perifèria”
26/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda, Marta Piquer, denuncia l’abandó dels contenidors de la localitat i reclama una major freqüència de recollida dels residus. La regidora socialista explica que “s’acumulen voluminosos i deixalles fora dels punts de reciclatge tant pels carrers del poble com a la perifèria”. “Tot eixe fem dona molt mala imatge a Onda, pareixem una ciutat bruta”, lamenta Piquer. 

A més a més, afig la regidora, “a banda de l’acumulació dels residus, el Partit Popular encara no ha instal·lat contenidors marrons al carrer per tal que els veïns i les veïnes d’Onda puguen reciclar correctament l’orgànica”. Es tracta d’una mesura obligatòria a partir de l’any vinent per a tots els municipis. “Molts pobles dels voltants ja els estan utilitzant, no sé a què esperen des del PP”, critica Marta Piquer. 

Tenint en compte que molts dels residus que s’acumulen fora dels contenidors són voluminosos, “des del Grup Municipal Socialista proposem al govern popular que inicie una campanya d’informació i conscienciació de la població per tal que coneguen com funciona el sistema de recollida d’este tipus de deixalles a Onda”, explica la regidora. Amb la iniciativa “volem millorar la imatge del municipi i solucionar els possibles problemes de salubritats que es puguen derivar de l’acumulació de fem als carrers”, conclou Piquer.  

 Marta Piquer denuncia el abandono de los contenedores de Onda y reclama una mayor frecuencia de recogida de los residuos

La regidora explica que “se acumulan voluminosos y desechos fuera de los puntos de reciclaje tanto por las calles del pueblo como la periferia”

La concejala del PSPV-PSOE de Onda, Marta Piquer, denuncia el abandono de los contenedores de la localidad y reclama una mayor frecuencia de recogida de los residuos. La concejala socialista explica que “se acumulan voluminosos y desechos fuera de los puntos de reciclaje tanto por las calles del pueblo como la periferia”. “Todo eso nos da muy mala imagen en Onda, parecemos una ciudad sucia”, lamenta Piquer.

Además, añade la concejala socialista, “a parte de la acumulación de los residuos, el Partido Popular todavía no ha instalado contenedores marrones en la calle para que los vecinos y las vecinas de Onda puedan reciclar correctamente la orgánica”. Se trata de una medida obligatoria a partir del año próximo para todos los municipios. “Muchos pueblos de los alrededores ya los están utilizando, no sé a que esperan desde el PP”, critica Marta Piquer.

Teniendo en cuenta que muchos de los residuos que se acumulan fuera de los contenedores son voluminosos, “desde el Grupo Municipal Socialista proponemos en el gobierno popular que inicie una campaña de información y concienciación de la población para que conozcan como funciona el sistema de recogida de este tipo de desechos en Onda”, explica la regidora. Con la iniciativa “queremos mejorar la imagen del municipio y solucionar los posibles problemas de salubridades que se puedan derivar de la acumulación de basura en las calles”, concluye Piquer.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud