Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Joan Ronchera - Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert-Alcossebre
Joan Ronchera - Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert-Alcossebre
ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera afirma que la sol·licitud de suspensió de l’Escola Infantil d'Alcalà de Xivert-Alcossebre és un exemple de la "ineptitud i incompetència política” de l’alcalde

El portaveu del grup municipal socialista lamenta que, en ple procés de matriculació, l'alcalde del PP Francisco Juan aboque més angoixa a les famílies.
25/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, ha afirmat que la sol·licitud de suspensió de l’escola infantil anunciada per l’ajuntament és un exemple de la "ineptitud i incompetència política” de l'equip de govern del Partit Popular. Ronchera lamenta que l'alcalde del PP, Francisco Juan, haja sigut incapaç de donar una resposta “digna i de qualitat" a les necessitats educatives de la localitat, més encara en el cas de l’educació de 0 a 3 anys. “En ple procés de matriculació i després de diversos dies que hem denunciat la falta de previsió i planificació del PP en la sol·licitud perquè la guardaria passara a ser escola infantil, ara anuncien que van a suspendre esta conversió, augmentant més si cap l’angoixa de pares i mares”, apunta Ronchera.

Cal assenyalar que el portaveu del grup municipal socialista ja va denunciar el fet que l’equip de govern del Partit Popular haguera demanat que la guarderia passarà a ser regulada com a escola infantil, sense haver fet una planificació adequada per a poder escolaritzar als alumnes que, per la ràtio de regla les escoles infantils, s’anaven a quedar fora. “La resposta de l’alcalde ha sigut la resposta més indolent possible, la de recular en la conversió de la guarderia, en lloc de destinar recursos a la construcció d’aules dignes com ho hem demanat en diverses ocasions”, ha dit el portaveu.

A més a més, Ronchera ha explicat que algunes famílies s’han sentit dolentes pel fet que des de l’ajuntament s’haja dit que la decisió de suspendre l’escola infantil es va manifestar en una reunió amb les famílies, la qual cosa és totalment falsa. En esta reunió, els pares i mares van proposar eixa idea com a una possible solució i que, en cas que fora l’única opció, es decidiria en una altra reunió, que no ha arribat a produir-se.

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre lamenta la “falta de transparència” de l’equip de govern en tot moment, així com la improvisació en la matrícula, per la qual cosa ha demanat un ple extraordinari perquè “l'alcalde ha de donar la cara i no eixir gratis d’esta nefasta gestió educativa, perquè en política s’han de dirimir les responsabilitats”.

A més a més, el grup municipal socialista d’Alcalà de Xivert-Alcossebre també ha demanat que l’equip de govern del PP facilite documentació al respecte com el conveni definitiu entre l’alcaldia i el conseller respecte a la conversió de la guarderia d’Alcossebre en Escola Infantil Municipal, l'informe anàlisi de la demanda d’alumnes de cara a la petició de les ràtios i la sol·licitud de l’ajuntament a la Conselleria d’Educació sobre l’ampliació de les ràtios de l’aula mixta de 0 a 2 anys, entre altres.

 


 

Joan Ronchera afirma que la solicitud de suspensión de la Escuela Infantil de Alcalà de Xivert-Alcossebre es un ejemplo de la "ineptitud e incompetencia política” del alcalde

El portavoz del grupo municipal socialista lamenta que, en pleno proceso de matriculación, el alcalde del PP Francisco Juan arroje más angustia a las familias.

El portavoz del PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, ha afirmado que la solicitud de suspensión de la escuela infantil anunciada por el ayuntamiento es un ejemplo de la "ineptitud e incompetencia política” del equipo de gobierno del Partido Popular. Ronchera lamenta que el alcalde del PP, Francisco Juan, haya sido incapaz de dar una respuesta “digna y de calidad" a las necesidades educativas de la localidad, más aún en el caso de la educación de 0 a 3 años. “En pleno proceso de matriculación y después de varios días que hemos denunciado la falta de previsión y planificación del PP en la solicitud para que la guardaría pasara a ser escuela infantil, ahora anuncian que van a suspender esta conversión, aumentando más si cabe la angustia de padres y madres”, apunta Ronchera.

Hay que señalar que el portavoz del grupo municipal socialista ya denunció el hecho que el equipo de gobierno del Partido Popular hubiera pedido que la guardería pasará a ser regulada como escuela infantil, sin haber hecho una planificación adecuada para poder escolarizar a los alumnos que, por la ratio de regla las escuelas infantiles, se iban a quedar fuera. “La respuesta del alcalde ha sido la respuesta más indolente posible, la de recular en la conversión de la guardería, en lugar de destinar recursos a la construcción de aulas dignas como lo hemos pedido en varias ocasiones”, ha dicho el portavoz.

Además, Ronchera ha explicado que algunas familias se han sentido molestas por el hecho que desde el ayuntamiento se haya dicho que la decisión de suspender la escuela infantil se manifestó en una reunión con las familias, lo que es totalmente falsa. En esta reunión, los padres y madres propusieron esa idea como una posible solución y que, en caso de que fuera la única opción, se decidiría en otra reunión, que no ha llegado a producirse.

El portavoz del PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre lamenta la “falta de transparencia” del equipo de gobierno en todo momento, así como la improvisación en la matrícula, por lo que ha pedido un pleno extraordinario porque “el alcalde tiene que dar la cara y no salir gratis de esta nefasta gestión educativa, porque en política se tienen que dirimir las responsabilidades”.

Además, el grupo municipal socialista de Alcalà de Xivert-Alcossebre también ha pedido que el equipo de gobierno del PP facilite documentación al respeto como el convenio definitivo entre la alcaldía y el Consell respecto a la conversión de la guardería de Alcossebre en Escuela Infantil Municipal, el informe análisis de la demanda de alumnos de cara a la petición de las ratios y la solicitud del ayuntamiento a la Conselleria de Educación sobre la ampliación de las ratios del aula mixta de 0 a 2 años, entre otros.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud