Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ORGULL 2021

El PSPV-PSOE de la província de Castelló se suma a les manifestacions en favor dels drets del col·lectiu LGTBI

La secretària provincial de LGTBI, María José Tormo, reivindica la necessitat de continuar treballant per "garantir els drets del col·lectiu LGTBI" i construir "una societat més igualitària i justa”
25/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE de la província de Castelló se suma a les manifestacions per la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI que tindran lloc demà amb motiu de la commemoració, el 28 de juny, del Dia Mundial de l'Orgull. D'aquesta manera els socialistes de la província volen mostrar el seu suport i reconeixement al moviment LGTBI.

La secretària de LGTBI de l'executiva provincial i regidora d'Igualtat a l'Ajuntament d'Almassora, María José Tormo, ha volgut reivindicar la necessitat de "continuar treballant per garantir els drets del col·lectiu LGTBI, construint una societat més igualitària". "El partit socialista ha sigut promotor dels avanços en drets civils i ho continuarem sent per aconseguir una democràcia diversa i justa", ha ressaltat la socialista.

"El 28 de juny ha de ser un dia de celebració pels avanços socials que s'han aconseguit fins ara, però també com un dia de reivindicació de la lluita del moviment LGTBI", ha afirmat Tormo. A més a més, la secretaria provincial d'LGTBI ha assegurat que "són moltes les situacions de discriminació i odi que es produeixen diàriament", per això "volem destacar la necessitat d'aprovar la Llei Integral d'Igualtat de Tracte i la no Discriminació i un acord urgent per a la Llei LGTBI i Trans”.

D'altra banda, María José Tormo ha volgut fer una crida al conjunt d'institucions i forces polítiques i socials per "fer front als qui promouen discursos i actes d’odi i discriminatoris". En aquest sentit, la secretaria d'LGTBI ha volgut condemnar l'adopció de mesures regressives en contra de la diversitat i dels drets de les persones LGTBI que s'han produït per part d'algun dels estats membres de la Unió Europea en les darreres setmanes i les dues agressions homòfobes ocorregudes a València i Benicàssim.

 


 

El PSPV-PSOE de la provincia de Castellón se suma a las manifestaciones en favor de los derechos del colectivo LGTBI

La secretaria provincial de LGTBI, María José Tormo, reivindica la necesidad de continuar trabajando para "garantizar los derechos del colectivo LGTBI" y construir "una sociedad más igualitaria y justa”

El PSPV-PSOE de la provincia de Castellón se suma a las manifestaciones por la defensa de los derechos del colectivo LGTBI que tendrán lugar mañana con motivo de la conmemoración, el 28 de junio, del Día Mundial del Orgullo. De este modo los socialistas de la provincia quieren mostrar su apoyo y reconocimiento al movimiento LGTBI.

La secretaria de LGTBI de la ejecutiva provincial y concejala de Igualdad en el Ayuntamiento de Almassora, María José Tormo, ha querido reivindicar la necesidad de "continuar trabajando para garantizar los derechos del colectivo LGTBI, construyendo una sociedad más igualitaria". "El partido socialista ha sido promotor de los avances en derechos civiles y lo continuaremos siendo para conseguir una democracia diversa y justa", ha resaltado la socialista.

"El 28 de junio tiene que ser un día de celebración por los avances sociales que se han conseguido hasta ahora, pero también como un día de reivindicación de la lucha del movimiento LGTBI", ha afirmado Tormo. Además, la secretaria provincial de LGTBI ha asegurado que "son muchas las situaciones de discriminación y odio que se producen diariamente", por eso "queremos destacar la necesidad de aprobar la Ley Integral de Igualdad de Trato y la no Discriminación y un acuerdo urgente para la Ley LGTBI y Trans”.

Por otro lado, María José Tormo ha querido hacer un llamamiento al conjunto de instituciones y fuerzas políticas y sociales para "hacer frente a quienes promueven discursos y actos de odio y discriminatorios". En este sentido, la secretaria de LGTBI ha querido condenar la adopción de medidas regresivas en contra de la diversidad y de los derechos de las personas LGTBI que se han producido por parte de alguno de los estados miembros de la Unión Europea en las últimas semanas y las dos agresiones homófobas ocurridas en València y Benicàssim.


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud