Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Joan Ronchera - Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert-Alcossebre
Joan Ronchera - Portaveu del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert-Alcossebre
ALCALÀ DE XIVERT - ALCOSSEBRE

Joan Ronchera denuncia que “l’alcalde d’Alcalà de Xivert-Alcossebre enganya a la ciutadania sobre el CEIP la Mola”

El portaveu socialista explica que la Conselleria d’Educació al·lega falta d’espai al centre per incloure una aula de 2-3 anys.
24/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Joan Ronchera, portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, denuncia que “l’alcalde enganya a la ciutadania sobre el CEIP La Mola”. El portaveu socialista explica que la Conselleria d’Educació al·lega falta d’espai al centre per incloure una aula de 2-3 anys. No obstant això, des de l’Ajuntament, a través d’un comunicat, asseguren estar sorpresos per la decisió i que la inspecció educativa va ser positiva quan des de la Conselleria “ens ho ha desmentit, ja que totes les aules que complien els requisits van ser aprovades i així ho demostren els documents on està l’informe desfavorable per al CEIP La Mola perquè no hi ha espai per a l’aula” indica Ronchera. 

Segons l’alcalde, l'Ajuntament havia oferit a la Conselleria fer-se càrrec de qualsevol obra d'adaptació que fóra necessària en el CEIP La Mola per a comptar amb esta aula. Però des del Grup Municipal Socialista denuncien que “ell ja sabia que no hi havia prou espai al centre i, amb tot i això, va fer la sol·licitud només per poder tirar-li les culpes a l’ens autonòmic. Ells mateixos estan reconeixent que feia falta més espai amb el nou comunicat per a modificar el Pla Edificant, que ja s’està executant, per a afegir ara una aula de 2 a 3 anys que no s’havia previst”. El portaveu qualifica este comportament com “molt greu i perjudicial per a l’educació de la localitat. Demostra que este tema no és una prioritat i improvisació que repercuteix a la ciutadania, mentint-los públicament”.

Esta situació se suma a la preocupació que senten moltes famílies que porten als seus fills i filles a la guarderia Pipó d’Alcossebre, assegura Ronchera, “recentment hem sabut que el centre passarà a ser escola infantil, dependent de la Conselleria d’Educació, per la qual cosa baixarà la ràtio i es deixaria fora de l’escola a diferents xiquets i xiquetes”. “La falta de previsió del Partit Popular en infraestructures educatives està perjudicant els veïns i les veïnes d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, que no saben on portar als seus fills i filles el curs vinent”, lamenta el portaveu socialista. 

 


 

Joan Ronchera denuncia que “el alcalde de Alcalà de Xivert-Alcossebre engaña a la ciudadanía sobre el CEIP la Mola”

El portavoz socialista explica que la Conselleria de Educación alega falta de espacio en el centro para incluir una aula de 2-3 años.

Joan Ronchera, portavoz del PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert-Alcossebre, denuncia que “el alcalde engaña a la ciudadanía sobre el CEIP La Mola”. El portavoz socialista explica que la Conselleria de Educación alega falta de espacio en el centro para incluir una aula de 2-3 años. Sin embargo, desde el Ayuntamiento, a través de un comunicado, aseguran estar sorprendidos por la decisión y que la inspección educativa fue positiva cuando desde la Conselleria “nos lo ha desmentido, ya que todas las aulas que cumplían los requisitos fueron aprobadas y así lo demuestran los documentos donde está el informe desfavorable para el CEIP La Mola porque no hay espacio para la aula” indica Ronchera. 

Según el alcalde, el Ayuntamiento había ofrecido a la Conselleria hacerse cargo de cualquier obra de adaptación que fuera necesaria en el CEIP La Mola para contar con esta aula. Pero desde el Grupo Municipal Socialista denuncian que “él ya sabía que no había bastante espacio en el centro y, aun así, hizo la solicitud solo para poder echarle las culpas al ente autonómico. Ellos mismos están reconociendo que hacía falta más espacio con el nuevo comunicado para modificar el Pla Edificant, que ya se está ejecutando, para añadir ahora una aula de 2 a 3 años que no se había previsto”. El portavoz califica este comportamiento como “muy grave y perjudicial para la educación de la localidad. Demuestra que este tema no es una prioridad e improvisación que repercute a la ciudadanía, mintiéndolos públicamente”.

Esta situación se suma a la preocupación que sienten muchas familias que llevan a sus hijos e hijas a la guardería Pipó de Alcossebre, asegura Ronchera, “recientemente hemos sabido que el centro pasará a ser escuela infantil, dependiente de la Conselleria de Educación, por lo cual bajará la ratio y se dejaría fuera de la escuela a diferentes niños y niñas”. “La falta de previsión del Partido Popular en infraestructuras educativas está perjudicando los vecinos y las vecinas de Alcalà de Xivert-Alcossebre, que no saben donde llevar a sus hijos e hijas el próximo curso”, lamenta el portavoz socialista.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud