Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

ONDA

El PSPV-PSOE d’Onda celebra que l’equip de govern del PP haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, destaca la importància de la inclusió de la proposta socialista dins dels pressupostos 2021 per a atraure aficionats de tota la província.
24/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El PSPV-PSOE dOnda celebra que lequip de govern del Partit Popular haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack i l’haja inclòs en els pressupostos de 2021El portaveu, Ximo Huguet, assenyala la importància d’esta iniciativa que el grup municipal socialista va plantejar el passat mes de novembre i que, finalment, el Partit Popular ha decidit dur a terme. 

La pista PumpTrack se situarà al carrer Segorbe dOnda, just al costat del skatepark, per tal dafavorir el seu ús. Segons Huguet, la instal·lació comptarà amb un circuit que es podrà recórrer completament amb monopatí sense necessitat dimpulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense haver de donar pedals. La pista permetrà que es beneficien els diversos clubs esportius de la localitat i, a més, celebra el portaveu socialista, atraurà aficionats del PumpTrack de tota la província.

Des del grup municipal socialista, explica el seu portaveu, esperem que l'obra la realitze una empresa especialitzada en este tipus dinfraestructures i que es rendibilitze fins a l'últim euro invertit pel consistori, dotant a la instal·lació de qualitat de materials i fent que el seu disseny siga atractiu per a tots els públics”. Així mateix, afig Ximo Huguet, demanen el seu tancament amb tanques per a assegurar un correcte manteniment i permetre l’ús diari. També recomanem separar la pista de PumpTrack de la zona infantil projectada en les proximitats per este equip de govern, ja que pot generar accidents innecessaris entre els usuaris dambdues instal·lacions”.

 


 

El PSPV-PSOE de Onda celebra que el equipo de gobierno del PP haya atendido la propuesta socialista de construir una pista de PumpTrack.

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, destaca la importancia de la inclusión de la propuesta socialista dentro de los presupuestos 2021 para atraer aficionados de toda la provincia.

El PSPV-PSOE de Onda celebra que el equipo de gobierno del Partido Popular haya atendido la propuesta socialista de construir una pista de PumpTrack y lo haya incluido en los presupuestos de 2021. El portavoz, Ximo Huguet, señala la importancia de esta iniciativa que el grupo municipal socialista planteó el pasado mas de noviembre y que, finalmente, el Partido Popular ha decidido llevar a cabo.

La pista PumpTrack se situará en la calle Segorbe de Onda, justo junto al skatepark, para favorecer su uso. Según Huguet, la instalación contará con un circuito que se podrá recorrer completamente con monopatín sin necesidad de impulsarse con el pie o con una bicicleta sin tener que dar pedales. La pista permitirá que se beneficien los diversos clubes deportivos de la localidad y, además, celebra el portavoz socialista, atraerá aficionados del PumpTrack de toda la provincia.

Desde el Grupo Municipal Socialista, explica su portavoz, esperamos que la obra la realice una empresa especializada en este tipo de infraestructuras y que se rentabilice hasta el último euro invertido por el consistorio, dotando a la instalación de calidad de materiales y haciendo que su diseño sea atractivo para todos los públicos”. Así mismo, añade Ximo Huguet, piden su cierre con vallas para asegurar un correcto mantenimiento y permitir el uso diario. También recomendamos separar la pista de PumpTrack de la zona infantil proyectada en las proximidades por este equipo de gobierno, puesto que puede generar accidentes innecesarios entre los usuarios de ambas instalaciones”.

 Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud