Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Agenda para una recuperación justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

inscribete para votar

Joan Monferrer - Secretari d'Educació del PSPV-PSOE de la província de Castelló
Joan Monferrer - Secretari d'Educació del PSPV-PSOE de la província de Castelló
AULES SEGURES

Joan Monferrer reconeix “l’extraordinari treball” de la comunitat educativa per garantir aules segures

El secretari d’Educació de l’executiva provincial ha volgut reconéixer el comportament de la comunitat educativa la setmana en què finalitza el curs i s'inicia la vacunació de la segona dosis als docents
23/06/21
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El secretari d’Educació de l’executiva del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ramón Monferrer, ha fet un reconeiximent per “l’extraordinari treball” de la comunitat educativa per garantir aules segures en este curs marcat per la pandèmia. Monferrer ha assegurat que "alumnes i docents han viscut aquest any i mig una situació excepcional, molt dura, i ens han demostrat una capacitat extraordinària per a complir les normes”.

Cal recordar que els casos de contagis per la COVID-19 dins les aules han estat per davall de l'1% al llarg de tot el curs escolar. Per aquesta raó, el secretari provincial socialista ha afirmat que "volem mostrar tot el nostre reconeixement i respecte pel seu esforç. Ens han donat un exemple a tota la societat i formen una part imprescindible d'aquesta". De la mateixa manera, Monferrer ha reconegut que "cal seguir treballant dia a dia per a garantir que puguen continuar duent a terme les seues tasques en les millors condiciones possibles”.

A més, aquest dilluns es va iniciar la vacunació amb la segona dosis als docents de la Comunitat Valenciana, i el secretari provincial ha volgut ressaltar que "l'objectiu és consolidar la immunització dels docents i seguir garantit la salut de professors, alumnes i familiars”.

 


 

Joan Monferrer reconoce el “extraordinario trabajo” de la comunidad educativa para garantizar aulas seguras

El secretario de Educación de la ejecutiva provincial ha querido reconocer el comportamiento de la comunidad educativa la semana en que finaliza el curso y se inicia la vacunación de la segunda dosis a los docentes.

El secretario de Educación de la ejecutiva del PSPV-PSOE de la provincia de Castelló, Ramón Monferrer, ha hecho un reconocimiento por el “extraordinario trabajo” de la comunidad educativa para garantizar aulas seguras en este curso marcado por la pandemia. Monferrer ha asegurado que "alumnos y docentes han vivido este año y medio una situación excepcional, muy dura, y nos han demostrado una capacidad extraordinaria para cumplir las normas”.

Hay que recordar que los casos de contagios por la COVID-19 dentro de las aulas han estado por debajo del 1% a lo largo de todo el curso escolar. Por esta razón, el secretario provincial socialista ha afirmado que "queremos mostrar todo nuestro reconocimiento y respeto por su esfuerzo. Nos han dado un ejemplo a toda la sociedad y forman una parte imprescindible de esta". Del mismo modo, Monferrer ha reconocido que "hay que seguir trabajando día a día para garantizar que puedan continuar llevando a cabo sus tareas en las mejores condiciones posibles”.

Además, este lunes se inició la vacunación con la segunda dosis a los docentes de la Comunidad Valenciana, y el secretario provincial ha querido resaltar que "el objetivo es consolidar la inmunización de los docentes y seguir garantizando la salud de profesores, alumnos y familiares".


Otras Noticias

PONÈCIA MARC 40 CONGRÉS FEDERAL. 15/09/21

El PSPV-PSOE de la província de Castelló proposa 25 esmenes sobre economia i ocupació per a incloure en la ponència marc del 40 Congrés Federal

Entre les aportacions destaca tindre en compte les dificultats del sector tauleller per a canviar la dependència de fonts energètiques no renovables.

FACTURA ELÈCTRICA. 14/09/21

Renau (PSPV-PSOE) afirma que amb el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric es rebaixarà la factura de tots els consumidors

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i portaveu d'Energia en el Congrés recorda que el govern ja ha rebaixat l'IVA i ha suspés l'impost a la producció elèctrica.

Ernest Blanch: “El Fondo de Cooperación es una historia de éxito frente al modelo del PP de clientelismo y arbitrariedad”

· El portavoz socialista de Gobernación y Administración Local en Les Corts Valencianes, Ernest Blanch, se pregunta “si la apuesta del PP de Alicante por el plan ‘Más Cerca’ quiere decir que están ‘Má...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud